Ο Διαγόρας αντιμετωπίζει σήμερα στο «αιώνιο» ντέρμπι τη Ρόδο

Ο Διαγόρας αντιμετωπίζει σήμερα στο «αιώνιο» ντέρμπι τη Ρόδο

Ο Διαγόρας αντιμετωπίζει σήμερα στο «αιώνιο» ντέρμπι τη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 110 ΦΟΡΕΣ

Είναι ίσως το πιο σπουδαίο απ’ όλα τα ματς που έδωσε στη διαδικασία των πλέι οφ ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας τη συμπολίτισσα Ρόδο, που κι αυτή είναι στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου.

Ο Διαγόρας θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μην ανησυχήσει σε καμία περίπτωση, την τελευταία αγωνιστική που θα πάει στην Κρεμαστή να παίξει με το Φοίβο.

Σήμερα στις 17.00, οι παίκτες του θα πρέπει να κάνουν το καθήκον τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Με αυτούς θα φτάσουν τους 11β,. και θα έχουν τον πρώτο λόγο την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Γιώργος Φοιρός, ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα, με παίκτες που βγήκαν τραυματίες στο περασμένο παιχνίδι. - Ο Πάρης Ανδράλας αλλά και οι Χρήστος Λυμπερόπουλος, Ιβάν Αλιμπάς και Άτα Πασκούλεφ, εξακολούθησαν τις θεραπείες, με σκοπό να ξεπεράσουν το πρόβλημα τους και να είναι έτοιμοι για τον σημερινό αγώνα.

Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας. Ο ίδιος δεν ανακοίνωσε χθες τους δεκαοκτώ, αλλά θα το πράξει λίγο πριν το ξεκίνημα του σημερινού αγώνα και δεν αποκλείεται να πάρει στην δεκαοκτάδα και τον Μπάμπη Επιφάνη κάτι που έπραξε και στο ματς του «Οικονομίδειου».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους