Προετοιμάζονται για εκλογές στον Κλεάνθη

Προετοιμάζονται  για εκλογές στον Κλεάνθη

Προετοιμάζονται για εκλογές στον Κλεάνθη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 68 ΦΟΡΕΣ

Ο απερχόμενος πρόεδρος Μανώλης Παπακωνσταντίνου δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Ολοκληρώθηκε η επανασπορά στο γήπεδο Παραδεισίου

Στα μέσα Μαΐου θα διενεργηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Κλεάνθη. Η θητεία της διοίκησης του Μανώλη Παπακωνσταντίνου λήγει και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία.

Στην περίπτωσή του ισχύει ό, τι και στις περιπτώσεις των ομολόγων του από άλλα σωματεία, που εξάντλησαν τον προβλεπόμενο χρόνο διοίκησης. Ο παράγοντας που θα παίξει τον πλέον αποφασιστικό ρόλο στη λήψη των τελικών αποφάσεων είναι το έμπρακτο ενδιαφέρον των ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας για εμπλοκή στα κοινά του σωματείου και η ανάληψη δεσμεύσεων για διαρκή παρουσία και για αδιάλειπτη προσφορά.

Οι εξελίξεις στον Κλεάνθη αναμένεται να δρομολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα, με την επιστροφή του Μανώλη Παπακωνσταντίνου από την Τουρκία, όπου συνοδεύει την ομάδα βόλεϊ των παλαιμάχων του συλλόγου.

Ολοκληρώθηκε η επανασπορά
Εν τω μεταξύ, με τη βελτίωση της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Παραδεισίου ασχολούνται τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι του Κλεάνθη.

Η επανασπορά του φυσικού χλοοτάπητα ολοκληρώθηκε χάρη στις ατελείωτες ώρες προσωπικής δουλειάς που διέθεσαν οι παράγοντες και οι φίλοι του σωματείου. Αν δεν υπήρχαν εκείνοι, το γήπεδο θα έμοιαζε σήμερα με…χωράφι.

Οι εγκαταστάσεις θα ανοίξουν στις 5 Μαΐου, οπότε και έρχεται στη Ρόδο η αποστολή της βρετανικής σχολής ποδοσφαίρου Reni Shaw Rangers.
Παίρνει υλικό από τον ΟΠΑΠ

Στην πράξη άρχισε να απολαμβάνει ο Κλεάνθης τα προνόμια της ένταξής του στο πρόγραμμα των ακαδημιών του ΟΠΑΠ, καθώς ο Οργανισμός απέστειλε την πρώτη παρτίδα αθλητικού υλικού για τα παιδιά των τμημάτων υποδομής. Μάλιστα, το αρμόδιο κλιμάκιο θα επισκεφθεί το Παραδείσι στα μέσα του επόμενου μήνα.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας