Μεσόγειος τάφος

Μεσόγειος τάφος

Μεσόγειος τάφος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 199 ΦΟΡΕΣ

Γράφει ο Χ. Βουτυράκης h_vout@yahoo.gr

Η ζωή ανθρώπων, που για την σωτηρία τους ενσαρκώθηκες και κήρυξες την αγάπη , την συμπόνια και την αλληλεγγύη Χριστέ μου, κατατίθεται καθημερινά στον υγρό τάφο της Μεσογείου. Χιλιάδες εσταυρωμένοι, με σταυρωτές τις εξουσίες των χωρών τους, οι οποίες υπηρετούν με το αζημίωτο το παγκόσμιο αρπαχτικό σύστημα, βασανισμένοι και κατατρεγμένοι από πολέμους , πείνα και στέρηση της ελευθερίας τους, ενταφιάζονται καθημερινά στον υγρό τάφο της Μεσογείου.


Το άκρον άωτον της υποκρισίας Χριστέ μου είναι, όταν πέφτει ένα γερμανικό αεροπλάνο με 150 θύματα, να συγκλονίζεται ολόκληρος ο πλανήτης και να δακρύζουν από λύπη μπροστά στις κάμερες, οι ηγέτες του χριστιανικού Προτεσταντικού βορρά και του καθολικού Νότου, αλλά να μην συγκινούνται οι ίδιοι ηγέτες για να λύσουν το πρόβλημα της μετανάστευσης. Δείχνουν έτσι την περιφρόνηση τους, για τον θάνατο ή στην καλύτερη περίπτωση για την φυλάκιση και την κακοποίηση σε στρατόπεδα συγκέντρωσης χιλιάδων ανθρώπων.

Ανθρώπων που δολοφονούνται όχι από Μουσουλμάνους εγκληματίες τζιχαντιστές αλλά από χριστιανούς Ευρωπαίους. Άδικα ήρθες και δίδαξες την θρησκεία της αγάπης και της αλληλεγγύης , Κύριε. Άδικα βασανίστηκες , μαρτύρησες, ταπεινώθηκες, σταυρώθηκες, πέθανες για χάρη του ανθρώπινου γένους ,Κύριε. Σήμερα, δυό χιλιάδες χρόνια μετά τον θάνατο και την Ανάσταση σου, σε τίποτα δεν παραδειγματίστηκε το ανθρώπινο γένος για να ζήσει ειρηνικά στη Γη. Είναι βέβαιο, ότι αν ερχόσουν και σήμερα, θα άρπαζες πάλι εσύ ο άκακος και πράος το μαστίγιο για να νουθετήσεις τους εμπόρους , αργυραμοιβούς της παγκοσμιοποίησης, γραμματείς και φαρισαίους των Βρυξελών και τους αδυσώπητους προτεστάντες του βορρά.

Πώς όμως να γίνουν καλοί Σαμαρείτες αυτοί οι Βόρειοι Ευρωπαίοι υποκριτές, όταν οι ίδιοι είναι οι Ληστές που πληγώνουν και ληστεύουν τις φτωχές ανθρώπινες κοινωνίες και οι ιερείς που αδιαφορούν για τα άτυχα θύματα; Η αναλγησία τους για τους δύστυχους μετανάστες αλλά και η τιμωρητική έλλειψη αλληλεγγύης για τους ομόθρησκους , ορθόδοξους και καθολικούς λαούς του Νότου που κι αυτοί υποφέρουν, περιγράφεται γλαφυρά στην παραβολή σου του καλού Σαμαρείτη, που κανείς δεν την θυμάται σήμερα...

Τους ομοθρήσκους λαούς του Νότου, προδίδουν Χριστέ μου, οι φανατικοί προτεστάντες κατ’ όνομα χριστιανοί, σύγχρονοι Ιούδες για τριάκοντα αργύρια του οικονομικού ιερατείου της ΚΤΕ. Είθε να έχουν το τέλος του Ιούδα. Όσον αφορά το πρόβλημα αυτό καθ’ εαυτό για την εγκληματική συμπεριφορά των μελών κρατών της ΕΕ απέναντι στους μετανάστες αλλά και τις χώρες υποδοχής του Νότου, η εξήγηση είναι απλή. Όλα αρχίσανε, όπως είναι γνωστό, με την υπογραφή της συνθήκης της λεγόμενης Δουβλίνο 2 από τους υπουργούς εξωτερικών της ΕΕ το 2002.

Αυτή η συνθήκη υποχρεώνει μόνο τις χώρες του Νότου , μίας και οι Εσκιμώοι δεν μεταναστεύουν, να αντιμετωπίζουν μόνες τους τα κύματα μεταναστών από τα γειτονικά κράτη και να προστατεύουν από την μετανάστευση, τους εξυπνάκηδες εξουσιαστικούς λαούς του Βορρά. Τότε, όταν υπογράφηκε αυτή η συνθήκη, ουδείς υπουργός εξωτερικών των χωρών του Νότου είχε την ευφυΐα και την διορατικότητα να φέρει αντίρρηση. Με κλειστά μάτια υπέγραψαν και καταδίκασαν τις χώρες τους να πλημμυρήσουν με δυστυχισμένους μετανάστες.. Ιδιαίτερα ο δικός μας ΓΑΠ υπουργός εξωτερικών που υπέγραψε τότε το Δουβλίνο 2, όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, υπήρξε μοναδικός στη διαχείριση κρίσεων!!!

Μια τέτοια κρίση αντιμετώπισε όταν του χάλασε η αλυσίδα του ποδηλάτου του και εξ αιτίας του τρόπου που τήν διαχειρίστηκε , το ποδήλατο τον «έριξε» κάτω. Και στην άλλη κρίση, τότε που συγκρούστηκε με τα αφεντικά της ΕΕ Μέρκελ και Σαρκοζί την διαχειρίστηκε μαζί με το μνημονιακό πολιτικό θωρηκτό Βενιζέλο, το μόνο που κατάφερε , ήταν να τον «ρίξει» ο Βενιζέλος. Έτσι έδειχνε κάθε φορά την διορατικότητα του. Έτσι έβαλε τη χώρα του στο Δουβλίνο 2 και της δημιούργησε άλυτο πρόβλημα αλλά και στο ΔΝΤ και την κατέστρεψε.

Τώρα γιατί πολλοί περιμένουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, τριών μηνών κυβέρνηση, να λύσει ένα άλυτο από μια κοτζάμ ΕΕ πρόβλημα, που δημιούργησαν και οι πολιτικοί μας με την υπογραφή της συμφωνίας Δουβλίνο 2 και που δεν έλυσαν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις, είναι απορίας άξιο. Ακατανόητη επίσης είναι η πρόσφατη ενέργεια των Δωδεκανησίων βουλευτών αντιπολιτευόμενων και συμπολιτευόμενων, να ζητούν από την κυβέρνηση επιτακτικά να λύσει ένα πρόβλημα που αφορά όλη την ΕΕ, και ιδιαίτερα τις χώρες του Νότου ενώ είναι δεμένα τα χέρια της από το Δουβλίνο 2 και ενώ το γνωρίζουν.

Εκτός κι αν το κάνουν για λόγους εντυπώσεων ή γιατί πιστεύουν ότι αυτή η κυβέρνηση δεν αποτελείται από ανθρώπους αλλά από υπεράνθρωπους που θα λύσουν ως δια μαγείας, σε σύντομο χρόνο όλα τα προβλήματα που δημιούργησαν στην χώρα οι κυβερνήσεις μας από το 1821 έως σήμερα. Να σημειωθεί ότι η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ προβλέπει και ξέρει καλά να προβλέπει , πως μέχρι το τέλος του 2016 οι μετανάστες στην Ελλάδα θα φτάσουν τα 5,5 εκατομμύρια.

Δεν υπάρχει στατιστικό στοιχείο φυσικά για τον αριθμό των δύστυχων ανθρώπων που η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο θα οδηγήσει στον υγρό τάφο της Μεσογείου. Στην ίδια Μεσόγειο που στις ακτές της το καλοκαίρι ευαισθητοποιημένοι τουρίστες δεν θα χαίρονται να κολυμπούν ενθυμούμενοι τις χαμένες ζωές τω μεταναστών.

Τέλος είναι ηλίου φαεινότερο ότι το πρόβλημα είναι άλυτο και καταστροφικό για τις χώρες του Νότου και ιδιαίτερα την Ελλάδα, αφού οι χώρες αυτές απαγορεύεται να προωθούν τους μετανάστες στις ευρωπαϊκές χώρες που επιθυμούν. Για τους μετανάστες, η Ελλάδα και οι άλλες χώρες του Νότου, είναι πέρασμα δεν είναι προορισμός και για τους Ευρωπαίους αποθήκες ψυχών . Παρ’ όλα αυτά οι κυρίαρχοι ευρωπαϊκοί λαοί κοντά στις επτά πληγές που προικοδότησαν στην ΕΕ προσθέσανε και το μεταναστευτικό, θεωρώντας δικαιολογημένα, αφού δεν αντιδρούν τους Νότιους ιθαγενείς, κάφρους.

Διαβάστε ακόμη

Πάνος Δρακόπουλος: «Στη θέση των διωκόμενων εκπαιδευτικών – ο καθένας»

Ιωάννης Ηλ. Βολανάκης: Λονικέρα η ιαπωνική (Lonicera japonica), κοινώς αιγόκλημα, αγιόκλημα

Δημήτρης Προκοπίου: Θαλάσσιος τουρισμός

Ηλίας Καραβόλιας: Το συμβάν που έγινε σημείο

Αργύρης Αργυριάδης: Απορίες για μία φαραωνική μεταρρύθμιση στον χώρο της Δικαιοσύνης

Ηλίας Καραβόλιας: Οι νέοι μεγάλοι πόλεμοι

Κυριάκος Μιχ. Χονδρός: 109 χρόνια από ένα μεγάλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του πολιτισμού

Χρήστος Γιαννούτσος: Ψηφίζουμε στις Ευρωεκλογές επειδή δεν υπάρχει Planet B