Kαταδικάστηκε ερήμην για αρπαγές τσαντών

Kαταδικάστηκε ερήμην για αρπαγές τσαντών

Kαταδικάστηκε ερήμην για αρπαγές τσαντών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 174 ΦΟΡΕΣ

Σε ποινή κάθειρξης 7 ετών καταδικάστηκε ερήμην χθες από το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί Κακουργημάτων 32χρονος αλλοδαπός από τη Γεωργία που κατηγορείται για αρπαγές τσαντών από ανυποψίαστες γυναίκες της περιοχής μας, που φέρεται να διέπραξε στη Ρόδο, πριν από έντεκα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 22 Απριλίου του 2004 στις 9 το βράδυ, ο αλλοδαπός από την Γεωργία σε ηλικία τότε 21 ετών, σε δρόμο της πόλης της Ρόδου άρπαξε πεζός την τσάντα από ανυποψίαστη γυναίκα και τράπηκε σε φυγή. Στην τσάντα υπήρχε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, μία αστυνομική ταυτότητα καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Ο ίδιος στις 21 Μαρτίου 2004 στις 10 το βράδυ μαζί με άλλα άγνωστα άτομα, κινούνταν με δίκυκλη μοτοσικλέτα σε δρόμο της πόλης μας, όπου και άσκησαν σωματική βία σε βάρος άλλης γυναίκας καταφέρνοντας έτσι να της αρπάξουν την τσάντα. Σε αυτήν η γυναίκα είχε διάφορα προσωπικά έγγραφα και δύο κάρτες ανάληψης μετρητών μαζί με τους μυστικούς κωδικούς τους. Με μία από τις κάρτες ο νεαρός δράστης κατάφερε να κάνει ανάληψη το ποσό των 400 ευρώ από το λογαριασμό της γυναίκας.

Χθες η υπόθεση εκδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί Κακουργημάτων όπου παρά το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε κάθειρξη επτά ετών.

Διαβάστε ακόμη

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά