Ιάλυσος: Ενενήντα λεπτά μέχρι... τον τίτλο

Ιάλυσος: Ενενήντα λεπτά μέχρι... τον τίτλο

Ιάλυσος: Ενενήντα λεπτά μέχρι... τον τίτλο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 153 ΦΟΡΕΣ

Ανδρέας Σταύρου: «Τα παιδιά έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια»

«Μεθυσμένη πολιτεία» θύμιζε η Ιαλυσός και χθες, μετά τη νίκη των «ερυθροκίτρινων» επί του Φοίβου με 2-1 και την ανάκτηση των ελπίδων κατάκτησης του τίτλου στο τελευταίο ματς των πλέι οφ, παρά το γεγονός πώς η ομάδα ξεκίνησε από μειονεκτική θέση στην ειδική βαθμολογία της διαδικασίας.

Οι πάντες έβαλαν τα κεφάλια μέσα πάντως από χθες, θεωρώντας πώς το τελευταίο ματς απαιτεί συγκέντρωση, αγωνιστική πειθαρχία, μα προ πάντων σοβαρότητα, αφού όλα αυτά τα στοιχεία αφορούν τον αγώνα που δίνει τον τίτλο για τη φετινή περίοδο.

Ο Ανδρέας Σταύρου αφού έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών που χρησιμοποίησε, μίλησε χθες για τον αγώνα που ολοκληρώθηκε την Κυριακή, αλλά και για κείνον που έρχεται τονίζοντας μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο οποίο είχαμε πολύ άγχος για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε σχετικά νωρίς στο σκορ και φαινόταν ότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά σε μια αδράνεια δικιά μας ήρθε η ισοφάριση λίγο πριν πάμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο.

Ξεκινήσαμε το β΄ μέρος πιο αποφασιστικά πιέσαμε το Φοίβο, είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε το γκολ, αλλά αυτό δεν ερχόταν κι όσο περνούσε ο χρόνος μας έφερνε περισσότερο εκνευρισμό. Ευτυχώς ήρθε το 2-1 πέντε λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι το οποίο συντηρήσαμε για ν’ έρθει αυτό το αποτέλεσμα το οποίο μας δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τον τίτλο μέσα στο Δημοτικό Στάδιο απέναντι στη Ρόδο.
Πρόεδρος και παίκτες του Ιάλυσου θέλουν να πανηγυρίσουν και στο αυριανό παιχνίδι (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Πρόεδρος και παίκτες του Ιάλυσου θέλουν να πανηγυρίσουν και στο αυριανό παιχνίδι (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια. Ας μην ξεχνάμε πως ξεκινήσαμε την προσπάθεια των πλέι οφ με 0β., και τώρα είμαστε ισόβαθμοι με τη Ρόδο που ξεκίνησε με τρεις. Σίγουρα όλα θα κριθούν από τον αγώνα της Τετάρτης. Εύχομαι και πιστεύω να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και σε αυτό το ματς και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας δώσει τον τίτλο».

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Αφού δέχθηκαν για μια ακόμα φορά τα συγχαρητήρια από την Διοίκηση και την τεχνική ηγεσία, οι παίκτες του Ιάλυσου ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία για το ματς της χρονιάς. Στα ενενήντα λεπτά θα παιχτούν οι κόποι όλης της περιόδου κι οι «ερυθροκίτρινοι» δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Είναι όλοι στην διάθεση του Ανδρέα Σταύρου, ο οποίος δούλεψε χθες με τους ποδοσφαιριστές του σε δύο επίπεδα.

Εκείνοι που αγωνίσθηκαν κατά του Φοίβου ακολούθησαν χαλαρούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ εκείνοι που αγωνίσθηκαν λίγο ή καθόλου, γυμνάσθηκαν κανονικά.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου