Στα μαλακά έπεσε 23χρονος για ναρκωτικά

Στα μαλακά έπεσε 23χρονος για ναρκωτικά

Στα μαλακά έπεσε 23χρονος για ναρκωτικά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 746 ΦΟΡΕΣ

Στα «μαλακά» έπεσε χθες στο Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί Κακουργημάτων, 23χρονος που κατηγορούνταν για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ αθώοι κρίθηκαν η μητέρα, η αδελφή και ο πατριός του που φέρονταν να εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκρινε ένοχο με ελαφρυντικά τον 23χρονο στον οποίο και επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 ετών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Με την ίδια απόφαση το δικαστήριο απάλλαξε από κάθε κατηγορία, την 52χρονη μητέρα του, την 29χρονη αδελφή του και τον 48χρονο πατριό του.

Συνήγοροι υπεράσπισης στην υπόθεση παραστάθηκαν οι κ.κ. Βασίλης Καταβενάκης και Μαριέττα Φουρτούνη.
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω στις 30 Μαΐου 2014 και σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν προκύψει από τους αστυνομικούς ο 23χρονος φερόταν να χρησιμοποιούσε τα σπίτια των συγγενών του για την αποθήκευση των ναρκωτικών που κατείχε.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος κατοικούσε στο ίδιο κτίριο που διέμεναν η 52χρονη μητέρα του με τον 48χρονο σύντροφό της, αλλά και η 29χρονη αδελφή του με την ανήλικη κόρη της ηλικίας 13 ετών.

Μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω, στις 30 Μαΐου 2014, το μεσημέρι παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, διενήργησαν έρευνες στα σπίτια των κατηγορουμένων και βρήκαν στην κατοχή του 23χρονου μία ζυγαριά ακριβείας, στο σπίτι της 52χρονης μητέρας του δύο τσιγαριλίκια και μικρή ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικούς βάρους περίπου 3,5 γραμ. χασίς, και στο σπίτι της 29χρονης αδελφής μέσα στο δωμάτιο της 13χρονης κόρης της ποσότητα ηρωίνης 27,5 γραμ. και περίπου μισό κιλό ακατέργαστη κάνναβη!

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί στα σπίτια όλων των εμπλεκομένων βρήκαν και κατέσχεσαν:
• Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 566 γραμμαρίων
• Ποσότητα ηρωίνης βάρους 27,5 γραμμαρίων
• Σπόροι κάνναβης βάρους 3 γραμμαρίων
• Δύο (2) τσιγαριλίκια

• Μια (1) ζυγαριά ακριβείας και ένας τρίφτης κάνναβης
• Τρία (3) κινητά τηλέφωνα με ισάριθμες ενεργοποιημένες κάρτες sim
Οι πέντε συλληφθέντες προσήχθησαν ενώπιον της Εισαγγελέως Κω η οποία και άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος τους και τους παρέπεμψε στην δικαιοσύνη.


Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο