Μετά αναρωτιούνται, πού είναι ο κόσμος

Μετά αναρωτιούνται, πού είναι ο κόσμος

Μετά αναρωτιούνται, πού είναι ο κόσμος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1063 ΦΟΡΕΣ

Τα όσα έγιναν χθες εντός κι εκτός του Δημοτικού Σταδίου δύσκολα θα πείσουν τους περισσότερους από 3.000 φίλους του ποδοσφαίρου να ξαναπάνε μαζικά στο γήπεδο

Χρόνια είχε να υποδεχθεί το Δημοτικό Στάδιο τόσο κόσμο (ίσως και 3.000 θεατές), όσο στο χθεσινό ντέρμπι της Ρόδου με τον Ιάλυσο. Δυστυχώς, μετά τα όσα έγιναν, ουδείς θα αισθανθεί έκπληξη αν κάνει άλλα τόσα και περισσότερα.

Φεύγοντας από το γήπεδο, δεκάδες φίλαθλοι δήλωναν αγανακτισμένοι από το επίπεδο της διαιτησίας, όπως και από το…κάτι σαν θέαμα που τους προσφέρθηκε στην επανάληψη, με τις αμέτρητες διακοπές λόγω των τραυματισμών και… «τραυματισμών», της μπάλας που ουδέποτε παίχτηκε, της έκρυθμης κατάστασης που δημιουργήθηκε προς το τέλος και κυρίως, την εικόνα των ανδρών των ΜΑΤ, που παρατάχθηκαν προληπτικά κατά μήκος του δρόμου έξω από τα αποδυτήρια, θυμίζοντας κάτι από...Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Πέρα από τα παρατράγουδα του ντέρμπι, οι οπαδοί της Ρόδου και του Διαγόρα βρισκόταν δίπλα δίπλα, υπάρχει και η γνωστή κόντρα των δεύτερων με εκείνους του Ιάλυσου, οπότε το «μείγμα» ήταν από μόνο του αρκετά επικίνδυνο για να κινητοποιήσει την ΕΛ.ΑΣ., που ευτυχώς έμεινε στις δικαιολογημένες ανησυχίες.

Οι διερχόμενοι οδηγοί πήραν κι εκείνοι το… μερίδιό τους στην ταλαιπωρία από το μποτιλιάρισμα και πολλοί έμειναν να αναρωτιούνται αν αυτό είναι το τοπικό ποδόσφαιρο κι αν τελικά αξίζει τον κόπο να ασχολούνται.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή