Η μαξιλαροθήκη ενοχοποιεί τον εγγονό της Γερολύμου

Η μαξιλαροθήκη ενοχοποιεί  τον εγγονό της Γερολύμου

Η μαξιλαροθήκη ενοχοποιεί τον εγγονό της Γερολύμου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1238 ΦΟΡΕΣ

Εντοπίστηκαν πάνω της τα δακτυλικά αποτυπώματά του

Δακτυλικά αποτυπώματα του 26χρονου εγγονού έχουν εντοπιστεί στη μαξιλαροθήκη με την οποία, η 69χρονη Ουρανία Γερολύμου δολοφονήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, μέσα στο σπίτι της στ’ Ασγούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εκτενή έκθεση που στάλθηκε τον Μάρτιο από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στην ανακρίτρια Ρόδου αναφέρονται αναλυτικά όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν το αντίθετο από αυτό που ισχυρίζονται η 29χρονη και κυρίως ο 26χρονος αδελφός της: ότι δηλαδή είναι αυτοί που το μοιραίο εκείνο βράδυ της 3ης Νοεμβρίου 2014 τερμάτισαν την ζωή της άτυχης 69χρονης γυναίκας!

Βάση των ευρημάτων των αστυνομικών τα οποία και εξετάστηκαν εξονυχιστικά στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκαν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό του 26χρονου εγγονού όχι μόνο σε διάφορα σημεία του σπιτιού αλλά κυρίως επάνω στην ματωμένη μαξιλαροθήκη!

Στο αντικείμενο δηλαδή αυτό το οποίο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε κατά την εκτέλεση του στυγερού εγκλήματος!

Επίσης γενετικό υλικό (όνυχες) και της 29χρονης εγγονής βρέθηκε στο χώρο του σπιτιού καθώς και ένα αποτσίγαρο που ανήκει στην ίδια.


Σε κάθε περίπτωση όλα τα ευρήματα «δείχνουν» και τα δύο αδέλφια ως δράστες του εγκλήματος και κυρίως τον 26χρονο εγγονό, ο οποίος θα πρέπει να εξηγήσει πλέον το πώς βρέθηκε το αποτύπωμά του στην μαξιλαροθήκη, ενώ μέχρι πρότινος είχε δηλώσει πως είχε μήνες να επισκεφθεί και κυρίως να εισέλθει στο σπίτι της γιαγιάς του.

Υπενθυμίζεται πως η Ουρανία Γερολύμου βρέθηκε νεκρή δίπλα από το κρεβάτι που κοιμόταν το πρωί της 4ης Νοεμβρίου 2014 στο σπίτι της στ’ Ασγούρου της Ρόδου.

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα και με όσα αποκάλυψε αργότερα η ιατροδικαστική έκθεση βρήκε τραγικό θάνατο από πολλαπλά χτυπήματα στο κούτελο, στο κεφάλι και στη θωρακική χώρα όπου και εντοπίστηκαν θλαστικά τραύματα και εσωτερικά τραύματα.

Η 69χρονη Ουρανία Γερολύμου καταγόταν από την Σκόπελο όμως, όλη της την ζωή την πέρασε στη Ρόδου όπου ήρθε, νεαρή ακόμη κοπέλα, παντρεύτηκε και έκανε δύο παιδιά. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, τα τελευταία χρόνια η υγεία της είχε επιβαρυνθεί και μετακινούνταν με δυσκολία.

Ωστόσο κάθε πρωί και κάθε βράδυ επισκέπτονταν γειτόνισσά της με την οποία συνομιλούσαν και περνούσε η ώρα τους. Στο διπλανό σπίτι διέμενε η 29χρονη εγγονή της η οποία και το πρωί της μοιραίας μέρας, όταν είδε ότι η 69χρονη καθυστέρησε να βγει έξω, πήγε στο σπίτι της να δει τι συμβαίνει.

Εκεί, η νεαρή κοπέλα βρήκε την 69χρονη ξαπλωμένη δίπλα από το κρεβάτι όπου κοιμόταν, ανάσκελα και σκεπασμένη με σεντόνι και ένα μαξιλάρι, γεμάτο με αίματα!

Η 29χρονη κοπέλα ενημέρωσε την αστυνομία και ισχυρή δύναμη έσπευσε στο σημείο και απέκλεισε την περιοχή ώστε να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες.

Την επόμενη μέρα και μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου συνελήφθησαν ο 26χρονος εγγονός και η 29χρονη αδελφή του ως οι δράστες της στυγερής δολοφονίας, η οποία φέρεται να έγινε για μία τηλεόραση και 100 ευρώ που αφαιρέθηκαν από το σπίτι της 69χρονης.


Στην ίδια υπόθεση κατηγορούνται και άλλα δύο άτομα 23 και 21 ετών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια των δύο εγγονιών βρέθηκαν στο μεν σπίτι της 29χρονης ένα γυναικείο παντελόνι με εμφανή κηλίδα άγνωστης σύνθεσης και στο σπίτι του 26χρονου ένα περίστροφο παλαιού τύπου του οποίου η λειτουργικότητα εξετάζεται.

Και τα δύο αδέλφια μετά την απολογία τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και πήραν το δρόμο για τις φυλακές, αν και μέχρι σήμερα ουδείς από τους δύο έχει αποδεχτεί τα όσα τους καταλογίζονται και ο ένας «δείχνει» ως δράστη τον άλλο.

Συνήγορος υπεράσπισης για τον 26χρονο είναι ο κ. Στέλιος Αλεξανδρής και για την 29χρονη ο κ. Φώτης Ρωμαίος.

Διαβάστε ακόμη

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα  νησιά του Νοτίου Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα

Πνίγηκε από τροφή το κοριτσάκι στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς

Συνελήφθη 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο για διακίνηση ναρκωτικών

Επτά άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές χθες και σήμερα στη Ρόδο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν» υποστηρίζει η οικογένειά του