Α. Νικολούλη τώρα: Συγκεκριμένες μαρτυρίες και στοιχεία οδηγούν στον Μπεν

Α. Νικολούλη τώρα: Συγκεκριμένες μαρτυρίες και στοιχεία οδηγούν στον Μπεν

Α. Νικολούλη τώρα: Συγκεκριμένες μαρτυρίες και στοιχεία οδηγούν στον Μπεν

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2863 ΦΟΡΕΣ

Νέος κύκλος ερευνών ξεκινά στη χώρα μας για την ανεύρεση του Μπεν Νήνταμ με τη συνεργασία Άγγλων και Ελλήνων αξιωματικών, 24 χρόνια μετά την εξαφάνιση του από το νησί της Κω.

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» φιλοξενούνται απόψε ο Βρετανός επικεφαλής της ομάδας έρευνας Ματ Φένγουϊκ, έμπειροι ντετέκτιβ, ο Άγγλος δημοσιογράφος Μαρκ Γουίτι και η οικογένεια του άτυχου παιδιού.

Οι Βρετανοί αξιωματικοί αναγνωρίζοντας τη συμβολή της Αγγελικής Νικολούλη στην έρευνα, ζήτησαν να εμφανιστούν στην εκπομπή με σκοπό να ενημερώσουν το Ελληνικό κοινό για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Παράλληλα απευθύνονται στους μάρτυρες που γνωρίζουν για το θρίλερ και τους ζητούν να σπάσουν τη σιωπή τους.

Δίδεται και αμοιβή δέκα χιλιάδων αγγλικών λιρών σε όποιον δώσει μια αξιόπιστη μαρτυρία που θα οδηγήσει στον αγνοούμενο νέο, που σήμερα θα είναι 26 χρόνων. Την αμοιβή προσφέρει η βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση για την πάταξη του εγκλήματος, «Crimestoppers» που συνεργάζεται με την αστυνομία του Νότιου Γιορκσάϊρ.

Δείγμα DNA του Μπεν που κρατήθηκε στο νοσοκομείο όπου γεννήθηκε, είναι στη διάθεση των Βρετανικών και τωνΕλληνικών Αρχών.

Η οικογένεια Νήνταμ και οι αστυνομικοί που ερευνούν εκ νέου την υπόθεση, απευθύνουν έκκληση σε όποιον νομίζει ότι έχει κοινά χαρακτηριστικά με το αγνοούμενο παιδί, να υποβληθεί σε εξέταση ταυτοποίησης.

Το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στον Βρετανικό Τύπο και όλοι πιστεύουν πως το κλειδί για τη λύση του μυστηρίου, βρίσκεται στη χώρα μας.

Ο Μπεν Νήνταμ εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από την Κω στις 24 Ιουλίου 1991, σε ηλικία 21 μηνών. Η οικογένειά του βρισκόταν στο νησί συνδυάζοντας εργασία και διακοπές και έμενε σε τροχόσπιτο στην αγροτική περιοχή Ηρακλής. Εκείνη την ημέρα, ο θείος του απομακρύνθηκε με μηχανή και το παιδάκι τον ακολούθησε. Όλοι πίστεψαν ότι τον πήρε ο θείος του και η εξαφάνισή του δηλώθηκε αρκετές ώρες αργότερα. Παρά την άμεση κινητοποίηση το παιδί δεν βρέθηκε.

Διαβάστε ακόμη

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες

Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα που χρηματοδότησε η Eurobank

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο