Σάββας Σταυρίδης: «Ενωμένοι μπορούμε πολλά»

Σάββας Σταυρίδης:  «Ενωμένοι  μπορούμε πολλά»

Σάββας Σταυρίδης: «Ενωμένοι μπορούμε πολλά»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 160 ΦΟΡΕΣ

Με «τιμονιέρη» ένα δικό του παιδί θα πορευτεί ο Αστέρας Μασσάρων στις διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Γενικός αρχηγός ανέλαβε ο Γιώργος Μουσακίνιας.

Έναν δικό της άνθρωπο, που γνωρίζει το σύλλογο σαν την…παλάμη του, επέλεξε η νέα διοίκηση του Αστέρα Μασσάρων για τη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας. Αντικαταστάτης του Κώστα Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία είναι από χθες ο παλιός ποδοσφαιριστής του σωματείου και προπονητής των ακαδημιών του Σάββας Σταυρίδης.

Όπως δήλωσε χθες στην «Α.Ρ.» ο νέος τεχνικός των Μασσαρενών, ξεκινάει τη δουλειά του με αισιοδοξία και με στόχο τη δημιουργία μίας ομάδας που θα την υπολογίζουν οι πάντες: «Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Ο στόχος της διοίκησης και ο δικός μου είναι ο Αστέρας να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία και να είναι υπολογίσιμος για κάθε αντίπαλο. Σίγουρα θα μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα όταν ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός. Μας περιμένει αρκετή δουλειά, αλλά στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία.»

Ο Σάββας Σταυρίδης αναμενόταν να συναντηθεί χθες το βράδυ με τα μέλη της νέας επιτροπής μεταγραφών, προκειμένου να γίνει μία πρώτη συζήτηση για το έμψυχο δυναμικό του Αστέρα. Η παραπάνω επιτροπή αποτελείται από τον πρόεδρο Τσαμπίκο Καμπαστάνα και από τους συνεργάτες του Τάκη Παπαγεωργίου και Γιώργο Μουσακίνια. Ο τελευταίος ανέλαβε και γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα