Ανανεώσεις στα Λάερμα, στο προσκήνιο το γηπεδικό

Ανανεώσεις στα Λάερμα, στο προσκήνιο το γηπεδικό

Ανανεώσεις στα Λάερμα, στο προσκήνιο το γηπεδικό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 264 ΦΟΡΕΣ

Παίκτες του Πολύστρατου παραμένουν οι Στράτος Χατζημιχαήλ, Γιάννης Μπακαρής και Ηλίας Ερνίκιολης. Για την τοποθέτηση χλοοτάπητα παλεύει η διοίκηση του συλλόγου

Τους πρώτους καρπούς από τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές της φετινής ομάδας, έδρεψε η διοίκηση του Πολύστρατου.

Ο πρόεδρος Λευτέρης Χριστοφόρου και οι συνεργάτες του εξασφάλισαν την παραμονή στις τάξεις των νεοφώτιστων στη Β’ κατηγορία των έμπειρων αμυντικών μέσων Στράτου Χατζημιχαήλ και Γιάννη Μπακαρή, καθώς και του τερματοφύλακα Ηλία Ερνίκιολη, ενώ είναι βέβαιοι πως σε λίγες μέρες θα έχουν τη χαρά να προσθέσουν στη λίστα των ανανεώσεων κι άλλα ονόματα παικτών, που οδήγησαν τους Λαερμενούς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας και την άνοδο.

Κινητικότητα για το γήπεδο
Ο προβιβασμός του Πολύστρατου στη Β’ κατηγορία μετέτρεψε την επίστρωση του ξερού αγωνιστικού χώρου του γηπέδου των Λαέρμων με φυσικό χλοοτάπητα ή συνθετικό, σε πρώτη προτεραιότητα, ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί στους όρους της προκήρυξης και να αποφύγει το «ξεσπίτωμα», ή έστω να το περιορίσει σε διάστημα που θα μπορέσει να το διαχειριστεί.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής για την απονομή του πρωταθλήματος, οι άνθρωποι του συλλόγου έλαβαν τις σχετικές διαβεβαιώσεις από τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και περιμένουν πλέον την υλοποίηση των δεσμεύσεων.

Ο Λευτέρης Χριστοφόρου ανέθεσε την εκπόνηση της απαραίτητης μελέτης σε μηχανικό και σκοπεύει να την καταθέσει την επόμενη εβδομάδα τόσο στο Δήμο Ρόδου, όσο και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Όπως εκτιμούν οι άνθρωποι του Πολύστρατου, η τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα θα είναι λιγότερο δαπανηρή, τόσο λόγω της υποδομής που υπάρχει στο γήπεδο, όσο και των κλιματολογικών συνθηκών και πιστεύουν πως αν οι εργασίες ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, η έναρξη του νέου πρωταθλήματος θα τους βρει καθ’ όλα έτοιμους. Σε διαφορετική περίπτωση, θα χρησιμοποιήσουν το ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!