Εκλογές και αισιοδοξία στα Μαριτσά

Εκλογές και αισιοδοξία στα Μαριτσά

Εκλογές και αισιοδοξία στα Μαριτσά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 70 ΦΟΡΕΣ

Οι φίλοι του Ηρακλή ελπίζουν πως η αποψινή Γενική Συνέλευση θα είναι αρκετή για να δώσει στο σύλλογο τη διοικητική σταθερότητα που χρειάζεται.

Με την προσδοκία να αναδείξουν με την πρώτη προσπάθεια ένα ισχυρό και λειτουργικό διοικητικό συμβούλιο, θα συγκεντρωθούν σήμερα στις 8:30 το βράδυ στην κοινοτική αίθουσα των Μαριτσών τα μέλη του Ηρακλή.

Αν επιβεβαιωθούν στην πράξη τα όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες από τους ανθρώπους του συλλόγου, ο Ηρακλής θα αποφύγει τις περιπέτειες και την αβεβαιότητα που «πληγώνει» αρκετά σωματεία και θα κάνει απόψε ένα νέο ξεκίνημα, καθώς οι πρόθυμοι να εμπλακούν ενεργά και να βοηθήσουν είναι αρκετοί, νέοι παράγοντες αλλά και παλιοί.

Η ανάγκη να σχηματιστεί από σήμερα η νέα διοίκηση είναι επιτακτική, καθώς όπως χρόνος δεν περισσεύει σε καμία ομάδα της Α’ κατηγορίας, έτσι δεν περισσεύει και στους Μαριτσενούς.

Τα ανοιχτά μέτωπα είναι αρκετά, με πρώτο και σημαντικότερο αυτό των ντόπιων ποδοσφαιριστών, που θα κληθούν να συζητήσουν για την παραμονή τους στην ομάδα, ενώ άμεσα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή.

Ο Γιώργος Σάββενας παραμένει η πρώτη επιλογή, καθώς οι πάντες στον Ηρακλή αναγνωρίζουν την εξαιρετική δουλειά που έκανε.
Επιπλέον, η νέα διοίκηση οφείλει να ασχοληθεί άμεσα και με τη συντήρηση του γηπέδου.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης