Παραμένει επικεφαλής ο Χ. Χατζηευθυμίου

Παραμένει επικεφαλής ο Χ. Χατζηευθυμίου

Παραμένει επικεφαλής ο Χ. Χατζηευθυμίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 247 ΦΟΡΕΣ

Νωρίς είναι ακόμα για να αποχωρήσει ο κ. Χατζής Χατζηευθυμίου από την Προεδρία της δημοτικής παράταξης «Ροδιακή Δημιουργία» (ΡΟ.ΔΗ.), σύμφωνα με το μέλος της παράταξης και πρώην Αντιδήμαρχο Ρόδου κ. Κώστα Ταρασλιά, ο οποίος δηλώνει «παρών» στα αυτοδιοικητικά πράγματα αλλά, όπως λέει, η ανάληψη της ηγεσίας μιας παράταξης δεν είναι κάτι που τον ενδιαφέρει άμεσα.

Ως γνωστόν, προχθές το βράδυ, πραγματοποιήθηκε η πρώτη γενική συνέλευση της παράταξης «ΡΟ.ΔΗ.», ένα χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές. Παρά τις πληροφορίες που ήθελαν τον κ. Χατζηευθυμίου να αποχωρεί από την ηγεσία της και να δίνει τη σκυτάλη σε νεότερους, τόσο ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του, όσο και, χθες, ο κ. Ταρασλιάς, το διαψεύδουν λέγοντας ότι είναι ακόμα νωρίς για κάτι τέτοιο. Δήλωσε, συγκεκριμένα ο τελευταίος, για την προχθεσινή συνάντηση:
«Ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η παράταξη αποφάσισε ότι πρέπει να λειτουργήσει με επιτροπές θεματικές, οι οποίες θα παρακολουθούν την πορεία του Δήμου.

Εκτιμάμε ότι ο Δήμος χρειάζεται ακόμα περισσότερη δουλειά, σε αυτό έχουμε τη διάθεση να συνεισφέρουμε με τις δικές μας προτάσεις-παρατηρήσεις, όχι μόνο σε επίπεδο εκπροσώπησης μέσα στο δημοτικό συμβούλιο από τους εκλεγέντες από την παράταξη, αλλά από μία ομάδα ανθρώπων οι οποίοι θα συμμετέχουν και επιτελικά εκτός».

Ερωτηθείς, στη συνέχεια, για την αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της παράταξης, είπε:
«Ο κ. Χατζηευθυμίου θεωρώ ότι είναι ακόμα νωρίς να παραιτηθεί από τη θέση του. Είναι μία θέση ευθύνης την οποία θα πρέπει, για ένα χρονικό διάστημα ακόμα, να την κρατήσει στο δημοτικό συμβούλιο».

Όσο για τον ίδιο, είπε: «Προσωπικά, εγώ, σας έχω πει ότι δεν με ενδιαφέρει, άμεσα, να ηγηθώ οποιασδήποτε παρατάξεως. Αυτό που με ενδιαφέρει προσωπικά είναι να υπηρετήσω τον πρώτο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το οποίο με συνέπεια κάνω τα τελευταία χρόνια, και σ’ αυτή την κατεύθυνση θα παραμείνω πιστός, είτε ως δ.σ., μετά από τυχόν παραιτήσεις, μελλοντικά, συναδέλφων από την παράταξη-διότι, όπως γνωρίζετε, είμαι αναπληρωματικό μέλος-είτε παραμένοντας σε ένα όργανο εξωθεσμικό στα πλαίσια μιας παράταξης, το οποίο θα συμβουλεύει, θα μαζεύει απόψεις και θα τοποθετείται δημόσια για τα προβλήματα που έχει η περιοχή μας.

Σε τέσσερα χρόνια, είναι ένα διάστημα το οποίο σαφέστατα θα βρεθώ ξανά στη διαδικασία αλλά έχουμε πολύ χρόνο μέχρι τότε και πάρα πολλή δουλειά».

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο