Στην Αθήνα για το 3χ3 ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Στην Αθήνα για το 3χ3 ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Στην Αθήνα για το 3χ3 ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 77 ΦΟΡΕΣ

Στις 4-6 Ιουνίου θα διεξαχθεί στην Αθήνα το 1ο 3Χ3 FIBA Endorsed Event, στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Ρουφ και στην Πλατεία Συντάγματος. Πρόκειται για μία διοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και τελεί υπό την αιγίδα της FIBA.

Δυναμικό «παρών» θα δώσει ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος καθώς, σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, «η ομάδα, που είναι παρούσα σε όλες τις σπουδαίες εκδηλώσεις, θα βρίσκεται κανονικά στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Ρουφ αλλά και στην πλατεία Συντάγματος.

Συγκεκριμένα από 4 έως 6 Ιουνίου στην Αθήνα θα βρίσκονται ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου, ο Βαλάντης Παππάς, ο Ατνάν Χαμαντί, ο Μανώλης Στυλιανακάκης και ο Ντιμιτάρ Βασίλεβ, οι οποίοι θα αγωνιστούν στο τουρνουά που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται για μια εκδήλωση, η οποία γίνεται υπό την αιγίδα της FIBA, ανήκει στο επίσημο καλεντάρι και το μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο έχει τη δική του ξεχωριστή θέση. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος δεν θα μπορούσε να απουσιάζει».

Ευχαριστήριο
Η οικογένεια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί θερμά τον επιχειρηματία κ. Μιχάλη Ταχλιαμπούρη για το δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα στο «Εστιατόριο 57».
Το «παρών» έδωσε αντιπροσωπεία της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο και περιφερειακό σύμβουλο, κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου, και τον γενικό αρχηγό, κ. Τάκη Καλούδη.
Οι αθλητές της ομάδας και το προπονητικό επιτελείο πέρασαν ένα ξεχωριστό βράδυ και ευχαριστούν θερμά τον κ. Ταχλιαμπούρη για το δείπνο.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!