Περιμένουν τον Παρασκευόπουλο στον Αστέρα

Περιμένουν τον  Παρασκευόπουλο στον Αστέρα

Περιμένουν τον Παρασκευόπουλο στον Αστέρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 90 ΦΟΡΕΣ

Ο τεχνικός της ομάδας της Παστίδας θα κοινοποιήσει στην επόμενη συνάντηση τι χρειάζεται η ομάδα του για να γίνει ανταγωνιστική στην Β΄ Κατηγορία

Στον Αστέρα Π. δεν υπήρξε καμία εξέλιξη μέχρι χθες σε ότι αφορά τα μεταγραφικά θέματα. Η διοίκηση του Σάββα Σιδηρόπουλου, έχει ήδη κρατήσει τον «κορμό» που της ζητήθηκε από τον νέο τεχνικό της ομάδας, ανανεώνοντας τις συνεργασίες με τους ποδοσφαιριστές της.

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πώς, ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος εξακολουθεί να μελετά τι χρειάζεται επί πλέον ο Αστέρας, προκειμένου να γίνει ανταγωνιστικός, να πρωταγωνιστήσει και να επανέλθει στην Α΄ Κατηγορία όπου είναι η θέση του.

Όπως έγινε γνωστό, τις προσεχείς μέρες θα υπάρξει νέα συνάντηση Διοίκησης-τεχνικής ηγεσίας. Σε αυτήν ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος με βάση το υπάρχον ρόστερ, θα κάνει την εισήγησή του στο ΔΣ της ομάδας για το που πρέπει να κινηθεί σε μεταγραφικό επίπεδο.

Πάντως στο «στρατόπεδο» του Αστέρα, επικρατεί ικανοποίηση για τις μέχρι τώρα κινήσεις, αλλά και το γεγονός πώς δίδεται βάρος στο ντόπιο στοιχείο, καθώς στην Παστίδα υπάρχει ανέκαθεν πολύ ταλέντο

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα