Τετ α τετ με Φοιρό στο Διαγόρα

Τετ α τετ με Φοιρό στο Διαγόρα

Τετ α τετ με Φοιρό στο Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 254 ΦΟΡΕΣ

Ο έμπειρος κόουτς θα έχει ενδιαφέρουσα συνάντηση με τη διοίκηση του «γηραιού»

Στο νησί μας βρίσκεται για λίγες μέρες ξεκούρασης, ο τέως πλέον τεχνικός του Διαγόρα Γιώργος Φοιρός. Ο έμπειρος τεχνικός όπως έγινε γνωστό, θα έχει συνάντηση με την διοίκηση του Διαγόρα τις προσεχείς μέρες. Σκοπός αυτής της συνάντησης, είναι να εκφράσει τις απόψεις του και τα συμπεράσματά του στους Διοικούντες του συλλόγου, για το χρονικό διάστημα που ο ίδιος κοούτσαρε την ομάδα, στα πλέι οφ του τοπικού πρωταθλήματος.

Έχει συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία για τους πρώην παίκτες του, τα οποία θεωρεί καλύτερο να τα εκφράσει προφορικά στους παράγοντες του Διαγόρα και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και πολλά από αυτά, θα αποτελέσουν κατευθυντήριες γραμμές για το μέλλον.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι ζυμώσεις σε Διοικητικό επίπεδο, με σκοπό να είναι όσο το δυνατόν εποικοδομητική η Γενική Συνέλευση του Σαββάτου 30ης Μαϊου.
Εκεί ως γνωστόν θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, αλλά και η ανάδειξη νέου Διοικητικού συμβουλίου.

Οι αλλαγές που προαλείφονται σε αυτό, αφορούν πιθανότατα μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και τη γενική γραμματεία του συλλόγου, από την οποία έχει παραιτηθεί ως γνωστόν ο κ. Στάμος Καράβας.

Είναι γίνονται επαφές και συζητήσεις με επιφανή μέλη της Ροδίτικης κοινωνίας, με σκοπό η Διοίκηση και οργάνωση του «γηραιού» να βρεθεί σε καθαρά Ροδίτικα αλλά και Διαγορίτικα χέρια.

Αυτό επισημαίνει στις συναντήσεις αλλά και τις επαφές που κάνει ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Στεφανίδης, ο οποίος δεν απέρριψε την ιδέα να είναι και πάλι ο ίδιος πρόεδρος στο σύλλογο και με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Συμπερασματικά μελετάται με κάθε λεπτομέρεια η επόμενη μέρα του συλλόγου, που έχει περισσότερο στόχους δημιουργικούς, παρά πρωταγωνιστικούς.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού