Υπενθύμιση για τα μπαράζ ανόδου

Υπενθύμιση για τα μπαράζ ανόδου

Υπενθύμιση για τα μπαράζ ανόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 67 ΦΟΡΕΣ

Την προσεχή Παρασκευή η καταληκτική ημερομηνία της ΕΟΚ για τις δηλώσεις συμμετοχής στα ειδικά πρωταθλήματα ανόδου ανδρών και γυναικών.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης υπενθύμισε ότι το Ειδικό Πρωτάθλημα για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών και για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία Ανδρών (2ος Όμιλος) θα διεξαχθούν στις 24-28/06/2015.

Οι αγώνες του Ειδικού Πρωταθλήματος για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών, Όμιλος Νότου, θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς (Παγκράτι) ενώ οι αγώνες του ομίλου Βορρά θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμαριάς (Θεσσαλονίκη).

Οι αγώνες του Ειδικού Πρωταθλήματος για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία στον 2ο Όμιλο θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Εσπέρου (Καλλιθέα).

Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων πρέπει να υποβληθούν στην ΕΟΚ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 29/05/2015.

Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει την Τρίτη 2/06/2015 από ώρα 13.00 για μεν τον όμιλο του Νότου του Ειδικού Πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών και του Ειδικού Πρωταθλήματος ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών στα γραφεία της ΕΟΚ (Κηφισίας 37, Μαρούσι, ΟΑΚΑ), για δε τον όμιλο του Βορρά του Ειδικού Πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών στα Γραφεία της ΕΚΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη (Καυτατζόγλειο Στάδιο).

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης