Συμπληρώνεται τα πάζλ του βασικού… κορμού στον Φοίβο

Συμπληρώνεται τα πάζλ του βασικού… κορμού στον Φοίβο

Συμπληρώνεται τα πάζλ του βασικού… κορμού στον Φοίβο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 66 ΦΟΡΕΣ

Θα ακολουθήσουν κι άλλες ανανεώσεις, μετά την τελευταία με το Λάκη Αξιώτη

Είναι εξίσου σημαντική, η ανανέωση στην οποία προέβη η Διοίκηση του Φοίβου το Σάββατο το βράδυ, σε σχέση με τις προηγούμενες αλλά οι διοικούντες δεν σταματούν εδώ.

Ο Λάκης Αξιώτης είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ρόστερ της ομάδας. Συζήτησε με τους διοικούντες και άμεσα συμφώνησε να παραμείνει σ’ αυτήν και να τη βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει και τη νέα περίοδο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ΔΣ εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή ΛΑΚΗ ΑΞΙΩΤΗ για τη νέα σεζόν. Το Δ.Σ του ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία. Επίσης του εύχεται καλές δουλειές στο νέο μαγαζί που άνοιξε στην Κρεμαστή (PIZZA TIME )».

Ο Φοίβος φυσικά, δεν θα μείνει στην ανανέωση του Αξιώτη. Χθες το βράδυ επρόκειτο να συναντηθούν εκ νέου ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Πάττας και η διοίκηση του συλλόγου, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός και να αρχίσει σιγά σιγά να εφαρμόζεται

Στόχος να δημιουργηθεί και πάλι ένας αρκετά δυνατός Φοίβος, που θα «χτυπήσει» σε όλα τα μέτωπα, αλλά και να κατακτήσει ότι στόχο θα θέσει.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η ομάδα της Κρεμαστής έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με γνωστό σέντερ φορ, ο οποίος θα αντικαταστήσει στην επίθεση τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, στον οποίο όπως αναφέρεται θα δοθεί πόστο στις Ακαδημίες.

Παράλληλα μέσα στην εβδομάδα, αναμένεται να ανακοινωθεί και ο γυμναστής που θα πλαισιώσει τον Κώστα Πάττα στην τεχνική ηγεσία.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους