Kατηγορούνται για την κατασκευή ιδιωτικής εκκλησίας

Kατηγορούνται για την κατασκευή ιδιωτικής εκκλησίας

Kατηγορούνται για την κατασκευή ιδιωτικής εκκλησίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1158 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κάθισαν ένας προϊστάμενος και δύο υπάλληλοι της Πολεοδομίας του δήμου, καθώς και μία ιδιώτης κατηγορούμενοι για την κατασκευή ιδιωτικής εκκλησίας στην πόλη της Ρόδου.

Η υπόθεση ξεκίνησε να εκδικάζεται την περασμένη Παρασκευή και συνεχίστηκε χθες, οπότε το δικαστήριο μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας και συνεκτιμώντας όλα τα στοιχεία που προέκυψαν στη δίκη, έκρινε αθώους τους τέσσερις κατηγορούμενους.

Σύμφωνα με την δικογραφία η υπόθεση αφορά την ανέγερση ενός ναϋδρίου το οποίο κτίστηκε το 2010 οπότε και ο προϊστάμενος και οι υπάλληλοι της Πολεοδομίας κατά τον έλεγχο που έκαναν διαπίστωσαν την κατασκευή του ιδιωτικού ναού, για τον οποίο δεν υπήρχε άδεια, όμως δεν προέβησαν στις νόμιμες ενέργειες.

Ως εκ τούτου σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις για παράβαση καθήκοντος, ενώ διώξεις για ηθική αυτουργία στην παράβαση καθήκοντος και αυθαίρετη δόμηση ασκήθηκε σε βάρος της ιδιοκτήτριας του ακινήτου μέσα στο οποίο κτίστηκε το εκκλησάκι και η υπόθεση παραπέμφθηκε στην δικαιοσύνη.

Συνήγοροι υπεράσπισης στην υπόθεση παραστάθηκαν οι κ.κ. Στέλιος Κιουρτζής, Γιώργος Μαυρομάτης, Κώστας Κυπραίος και Δημήτρης Γεωργάς.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο