Ευχαριστούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Ευχαριστούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Ευχαριστούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 186 ΦΟΡΕΣ

Η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης Δήμου Ρόδου ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, τον διοικητή πυροσβεστικής υπηρεσίας πύραρχο κ. Κομκοτό Βασίλειο, τον υποδιοικητή αντιπύραρχο κ. Τσιτσικά Ιωάννη, τον πυροσβέστη κ. Μαρκόνιο Ελευθέριο και ιδιαίτερα τον υποπυραγό κ. Παναγιωτίδη Κωνσταντίνο για την άψογη παρουσίαση και διεξαγωγή της ημερίδας με θέμα «Διαχείριση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στον εργασιακό χώρο» που διεξήχθη στις 22 Μαΐου 2015 στην αίθουσα «Ροδίνι».

Συμμετείχαν οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης Δήμου Ρόδου (Παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ), του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας, της Α.Μ.Κ.Ε., των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, των ΚΗΦΗ και του Βρεφονηπιακού σταθμού 95 ΑΔΤΕ Στρατού.

Σύνολο συμμετεχόντων: 145 άτομα.
Επίσης ευχαριστούμε την Δ.Ε.Ρ.Μ. ΑΕ, τον προέδρο κ. Ι. Κούρτη για τη παραχώρηση της αίθουσας και τον κ. Μανωλά Νίκο για την αμέριστη βοήθεια του στη διοργάνωση της εκδήλωσης.


Ευχαριστούμε θερμά την:
ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΡΟΔΟΥ – ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ, Διεύθυνση: 90χλμ Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου, 85100, ΤΣΑΪΡΙ, τηλ.: 2241069777, 2214060916, 6944346466,
email: rodpyr@otenet.gr, www.facebook.com/pages/ Πυροπροστασία-Ρόδου /113736772047848. για την ευγενή χορηγία των υλικών και συσκευών που ήταν απαραίτητα για τη διεξαγωγή της ημερίδας.

Διαβάστε ακόμη

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ