Ιάλυσος: Η ουρά… απέμεινε

Ιάλυσος: Η ουρά… απέμεινε

Ιάλυσος: Η ουρά… απέμεινε

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 92 ΦΟΡΕΣ

Τελική προσπάθεια στον Ιάλυσο ενόψει του Κυριακάτικου «τελικού» με αντίπαλο τη Θύελλα Ραφήνας, με την έναρξη του αγώνα να μετατίθεται μία ώρα νωρίτερα (16.00). Συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η προπώληση των εισιτηρίων

Σε πολύ καλό κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία του πρωταθλητή Ιάλυσου, ενόψει του πιο καθοριστικού αγώνα των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Οι «ερυθροκίτρινοι» του Ανδρέα Σταύρου θα αντιμετωπίσουν την τελευταία αγωνιστική της διαδικασίας, τη Θύελλα Ραφήνας, που είναι η μόνη ομάδα που δεν μπόρεσαν να κερδίσουν (1-1) εκτός έδρας.


Το ματς αυτό όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 16.00 αντί για τις 17.00 όπως αρχικά είχε ορισθεί, καθώς η ομάδα της Ραφήνας κατέθεσε σχετικό αίτημα στην Ομοσπονδία για συγκοινωνιακούς λόγους.
Πέρα από την αλλαγή της ώρας, ο κόουτς του Ιάλυσου γύμνασε χθες τους παίκτες του σε κανονικούς ρυθμούς, μετά το ρεπό της Δευτέρας.


Το μεγαλύτερο βάρος των προσπαθειών των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας, πέφτει στην τακτική που θα ακολουθηθεί στο εν λόγω παιχνίδι, στο οποίο η Ροδίτικη ομάδα πάει για δυο αποτελέσματα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν θα κυνηγήσει και σε αυτό τον αγώνα τη νίκη και μάλιστα με καλή εμφάνιση.


Στη χθεσινή προπόνηση πήρε μέρος, στο ξεκίνημα της, ο Παναγιώτης Μαθιός, ο οποίος πάντως προφυλάχθηκε προς το τέλος της, προκειμένου να μην υπάρξει υποτροπή στα τραυματισμένα του πλευρά.
Όπως έγινε γνωστό, ο Ιάλυσος στο πλαίσιο της προετοιμασίας του θα προπονηθεί κανονικά και σήμερα, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα έχουν και αύριο Πέμπτη ρεπό.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Στο μεταξύ πολύς κόσμος θέλει να παρακολουθήσει αυτό το ματς και να πανηγυρίσει μαζί με τον Ιάλυσο την άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Αξίζει να επισημανθεί πώς η ομάδα της Ιαλυσού επανέρχεται σε Εθνική Κατηγορία μετά από τρία χρόνια.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει κινητοποίηση στις τάξεις των φίλων του Ιάλυσου, που συνεχίζουν την προπώληση των εισιτηρίων.


Όπως ανακοινώθηκε σχετικά τα εισιτήρια που τιμώνται προς 5 Ευρώ πωλούνται καθημερινά από τις 17.00-20.00 στο «Οικονομίδειο», ενώ εκείνα που είναι αξίας 10 Ευρώ θα πωληθούν την ερχόμενη Κυριακή στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Προπονήθηκε χθες με την υπόλοιπη ομάδα ο Παναγιώτης Μαθιός
Προπονήθηκε χθες με την υπόλοιπη ομάδα ο Παναγιώτης Μαθιός

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα