Έκλεισε η σελίδα Τζιβίλογλου!

Έκλεισε η σελίδα Τζιβίλογλου!

Έκλεισε η σελίδα Τζιβίλογλου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 197 ΦΟΡΕΣ

Υπήρξε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό με την Διοίκηση του Φοίβου. Αποχωρεί και ο Χρήστος Γαργάλης

Χωρίζουν τελικά οι δρόμοι του Φοίβου με τον Ευτύχη Τζιβίλογλου μετά από τρία χρόνια αγαστής συνεργασίας και πολύ πετυχημένης, που πέρασε όντως από χαρές αλλά και μεγάλες λύπες. Είναι γνωστό πώς σαν ποδοσφαιριστής του Φοίβου, ο Τζιβίλογλου τα πήρε όλα, αλλά έχασε και κάτι πιο πολύτιμο από ένα τρόπαιο. Τον αγαπημένο του αδερφό.

Οι δυο πλευρές θα ήθελαν να συνεργασθούν και τέταρτη χρονιά. Υπήρξε συνάντηση μεταξύ Διοίκησης και ποδοσφαιριστή, αλλά η διαφορά στο οικονομικό ήταν πολύ μεγάλη αυτή τη φορά, με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να δώσουν τέλος στη συνεργασία τους.

Ο πρόεδρος του Φοίβου Άκης Δελαπόρτας ερωτηθείς χθες για το γεγονός, δεν θέλησε να πει τίποτα, καθώς ο Τζιβίλογλου είναι από τους παίκτες που θεωρούσε «παιδί του» κι έδειξε να είναι πολύ χολωμένος με την στάση του ποδοσφαιριστή, καθώς δεν περίμενε σε καμία περίπτωση τόσο υψηλές απαιτήσεις σε οικονομικό επίπεδο, για τις οποίες φυσικά ο ίδιος αλλά κι ο σύλλογος δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν.

Ο παίκτης από την πλευρά του, έχοντας προσφέρει πολλά στον σύλλογο αυτή την τριετία αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής:
«Ένας πολύ ωραίος κύκλος έκλεισε σε αυτή την ομάδα μετά από τρία χρόνια που θα τα θυμάμαι για πάντα, γιατί είχε τα καλά του αλλά και τα κακά του. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους με όσους συνεργάσθηκα (από διοίκηση μέχρι και τον έφορο) και φυσικά τον κόσμο της ομάδας και γενικά του χωριού, που αγαπήθηκα και ήταν τόσο κοντά μου. Τέλος θέλω να τους ευχηθώ να συνεχίσουν αυτό που κάνουν γι’ αυτήν την ομάδα και να μπορέσουν πάλι να ζήσουν μεγάλες στιγμές μ’ αυτή την ομάδα… Και το μόνο σίγουρο είναι πως θα είμαι χαρούμενος κι εγώ»

ΤΕΛΟΣ ΚΙ Ο ΓΑΡΓΑΛΗΣ
Πέραν του Ευτύχη Τζιβίλογλου ο οποίος ήταν και πολύ αγαπητός στον κόσμο της ομάδας και του νησιού γενικότερα, αποχωρεί ακόμα ένας ποδοσφαιριστής από τον Φοίβο, που πέρυσι πήγε εκεί με τις καλύτερες συστάσεις. Ο λόγος για το Χρήστο Γαργάλη, ο οποίος για τον σκοπό αυτό δήλωσε σχετικά:
«Μετά από ένα χρόνο στον Φοίβο Κρεμαστής αποχωρώ από την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνεργάσθηκα στον σύλλογο, τους πρώην συμπαίκτες μου, τους προπονητές και την Διοίκηση του κ. Δελαπόρτα κι εύχομαι ο Φοίβος να πραγματοποιήσει τους στόχους του την ερχόμενη σεζόν».

Διαβάστε ακόμη

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα