Φτιάχνει το Τσαΐρι η ΕΠΣΔ!

Φτιάχνει το Τσαΐρι η ΕΠΣΔ!

Φτιάχνει το Τσαΐρι η ΕΠΣΔ!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 120 ΦΟΡΕΣ

Σε έκτακτη Γ.Σ. θα καλέσει τα σωματεία η Ένωση, ώστε να τροποποιήσει το καταστατικό της και να αποκτήσει τη δυνατότητα υλοποίησης έργων δημόσιου χαρακτήρα. Η αρχή θα γίνει από το «στοιχειωμένο» προπονητήριο

Έκτακτη Γενική Συνέλευση, με μοναδικό θέμα την τροποποίηση του καταστατικού της ΕΠΣΔ στο σκέλος που αναφέρεται στους σκοπούς της, διοργανώνει η διοίκησή της την Κυριακή 14 Ιουνίου, στα γραφεία του Καρακόνερου.

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης και οι συνεργάτες του θέλουν να δώσουν στην Ένωση τη δυνατότητα να υλοποιεί έργα δημόσιου χαρακτήρα, αξιοποιώντας προγράμματα χρηματοδότησης της δημιουργίας ή βελτίωσης ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων, χωρίς να χρειάζεται να αγχώνεται για τα…γρανάζια της γραφειοκρατίας.

Η διοίκηση της διοργανώτριας έλαβε την απόφαση να προχωρήσει στην τροποποίηση του καταστατικού, όταν διαπίστωσε πως έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει σε προπονητήριο, εκμεταλλευόμενη σχετικό πρόγραμμα, το «στοιχειωμένο» χώρο που της είχε παραχωρηθεί στις αρχές του 2000, από την τότε Νομαρχία στο Τσαΐρι. Όπως έλεγαν χθες οι άνθρωποι της Ένωσης, το παραχωρητήριο δεν έχει αρθεί, το πρόγραμμα για τη χρηματοδότηση του έργου στο εκατό τοις εκατό του κόστους του υπάρχει και το μόνο που χρειάζεται, είναι η ΕΠΣΔ να αποκτήσει τη δυνατότητα εμπλοκής και υλοποίησης.

Αν όλα εξελιχθούν όπως τα θέλουν και τα περιμένουν οι παράγοντες της Ένωσης, σύντομα τα σωματεία θα έχουν στη διάθεσή τους ένα σύγχρονο προπονητήριο, το οποίο θα τα ανακουφίσει από σημαντικά και χρόνια προβλήματα.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!