Συνάντηση εργασίας στα γραφεία της ΑΝ.ΔΩ. για τη σύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό

Συνάντηση εργασίας στα γραφεία της ΑΝ.ΔΩ. για τη σύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό

Συνάντηση εργασίας στα γραφεία της ΑΝ.ΔΩ. για τη σύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 135 ΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26-5-2015 συνάντηση εργασίας στα γραφεία της ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε. για θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό. Στην συνάντηση συμμετείχαν από την ΑΝΔΩ ΑΕ: η Πρόεδρος κ. Βασιλική Παπαδημητρίου – Ξεπαπαδάκη, η Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Ρένα Παυλάκη και ο Διευθυντής της εταιρείας κ. Κώστας Ζήφος.

Από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Τσοπανάκης. Από τον Δήμο Ρόδου συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης κ. Γιώργος Πόκκιας.

Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν τη διασύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό και ειδικότερα τις προοπτικές ανάπτυξης του Οινικού Τουρισμού στα νησιά μας. Έγινε ειδική αναφορά στο έργο που ολοκληρώθηκε από την ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε. και αφορούσε τον σχεδιασμό και την σήμανση των Δρόμων Κρασιού της Δωδεκανήσου και την προοπτική για επέκταση και συνέχιση της προσπάθειας από τον Δήμο Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για την 3η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του προγράμματος LEADER ΠΑΑ η οποία έχει δημοσιευθεί από την ΑΝΔΩ ΑΕ και λήγει την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015. Περισσότερες πληροφορίες για την προκήρυξη στην ιστοσελίδα: www.ando.gr

Τέλος έγινε μια σύντομη συζήτηση για τα λοιπά προγράμματα που διαχειρίζεται η εταιρεία αλλά και τις προοπτικές συνεργασίας ενόψει σχεδιασμού της νέας προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020.

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου