Αφιέρωμα στις Πηγές Καλλιθέας από τον Alpha

Αφιέρωμα στις Πηγές Καλλιθέας από τον Alpha

Αφιέρωμα στις Πηγές Καλλιθέας από τον Alpha

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 701 ΦΟΡΕΣ

Αφιέρωμα στις Πηγές Καλλιθέας και στο χορευτικό συγκρότημα Καλυθιών «Τερψιχόρη» θα μεταδοθεί μέσα στον Ιούνιο από τον πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, το διήμερο 13-14 Ιουνίου η εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» της Ροδίτισσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου φιλοξενείται κάθε Σαββατοκύριακο στον Alpha, θα εκπέμψει ζωντανά από την Ρόδο και αναμένεται να προβάλει μερικές από πολλές ομορφιές του νησιού, με αφιερώματα και αρκετούς καλεσμένους από την Ρόδο.

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό ένα από τα ρεπορτάζ που θα παιχθούν κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα είναι αφιερωμένο στις Πηγές της Καλλιθέας και στο χορευτικό συγκρότημα της «Τερψιχόρης».

Ήδη χθες πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα στο μνημείο με τους συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν μοναδικές εμπειρίες, ελπίζοντας πως το αποτέλεσμα θα ανταμείψει τις προσπάθειές τους και παράλληλα ότι θα αποτελέσει μια ακόμη σημαντική διαφήμιση τόσο για τις Πηγές της Καλλιθέας, όσο και για ολόκληρο το νησί.

Διαβάστε ακόμη

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα