Ανοίγουν πανιά οι ιστιοπλόοι

Ανοίγουν πανιά οι ιστιοπλόοι

Ανοίγουν πανιά οι ιστιοπλόοι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 84 ΦΟΡΕΣ

Ο αγώνας του ΑΣΙΑΘ Ρόδου «Χάλκη 2015» θα διεξαχθεί από σήμερα έως και την Κυριακή στο πλαίσιο των δράσεων για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας

Συνεχίζεται το τριήμερο από αύριο έως την Κυριακή το Πρωτάθλημα 2015 του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου με τον τρίτο αγώνα «ΧΑΛΚΗ 2015» που θα έχει προορισμό τον Πανορμίτη και στη συνέχεια τη Χάλκη.

Στον αγώνα αναμένεται να λάβουν μέρος 15 σκάφη και πάνω από 80 ιστιοπλόοι. Ο αγώνας έχει ενταχθεί επισήμως στις δράσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» (European Maritime Day 2015).

Τα συμμετέχοντα σκάφη θα εκκινήσουν από τη θαλάσσια περιοχή μπροστά από τις “Κάτω Πέτρες” στη Ρόδο σήμερα και ώρα 16:00 και θα τερματίσουν αργά το απόγευμα της ίδια ημέρας στον Πανορμίτη. Ο ελλιμενισμός των σκαφών το βράδυ της Παρασκευής θα γίνει στην προβλήτα του Πανορμίτη.

Την επόμενη ημέρα, Σάββατο, θα διεξαχθεί η ιστιοδρομία Πανορμίτης – Χάλκη. Η εκκίνηση της ιστιοδρομίας θα δοθεί στις 11:00π.μ. από την περιοχή του ακρωτηρίου Πάτος και τα σκάφη θα τερματίσουν κοντά στην περιοχή Περιστέρα στης Χάλκης. Η άφιξη των σκαφών στο λιμάνι της Χάλκης προβλέπεται νωρίς το απόγευμα.

Η εκκίνηση της τελευταίας ιστιοδρομίας Χάλκη – Ρόδου, θα γίνει την Κυριακή 31 Μαΐου από την περιοχή της Καμείρου Σκάλας στις 11:00. Τα σκάφη αναμένεται να τερματίσουν στην Ρόδο νωρίς το απόγευμα. Στο πλαίσιο του αγώνα «ΧΑΛΚΗ 2015», σήμερα στις 21:30 θα γίνει η καθιερωμένη συγκέντρωση κυβερνητών στο γραφείο του ΑΣΙΑΘ Ρόδου στη Μαρίνα Μανδρακίου, όπου θα δοθούν οι οδηγίες πλου και τυχόν διευκρινήσεις στους συμμετέχοντες από την Επιτροπή Αγώνα.

Διαβάστε ακόμη

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»