Ξεχωριστή σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε Κλεάνθη και Σταυριανό

Ξεχωριστή σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε Κλεάνθη και Σταυριανό

Ξεχωριστή σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε Κλεάνθη και Σταυριανό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 80 ΦΟΡΕΣ

Παραμένει προπονητής του συλλόγου - «Είναι η τρίτη χρονιά, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε κάτι καλό», λέει στην «Ροδιακή»

Με το Γιώργο Σταυριανό στην τεχνική ηγεσία του θα συνεχίσει να πορεύεται ο Κλεάνθης. Η νέα διοίκηση του Μανώλη Παπακωνσταντίνου είχε στείλει ευθύς εξ αρχής το μήνυμα πως επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον προπονητή της τελευταίας διετίας και από τη στιγμή που ο Γιώργος Σταυριανός δεν είχε αντίρρηση, η συμφωνία έκλεισε μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

«Ευχαριστώ τη διοίκηση για την τιμή που μου κάνει να συνεχίσω στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Είναι η τρίτη χρονιά, με μία νέα διοίκηση φέτος, την ευχαριστώ που αναγνώρισε το έργο που κάναμε τα προηγούμενα δύο χρόνια και μου έκανε την πρόταση να συνεχίσω. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και στους στόχους που έχουν τεθεί. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε κάτι καλό για τη νέα χρονιά», δήλωσε χθες στην «Α.Ρ.» ο τεχνικός του Κλεάνθη, σχολιάζοντας τη συμφωνία του με τη διοίκηση.

Από τη στιγμή που ξεκαθάρισαν το τοπίο στην τεχνική ηγεσία, οι Παραδεισιώτες μπορούν να επικεντρώσουν πλέον το ενδιαφέρον τους στις ανανεώσεις με τους ποδοσφαιριστές του φετινού κορμού, στη βάση της τεχνικής έκθεσης που έχει ήδη παραδώσει ο Γιώργος Σταυριανός.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή