Στον παλμό του «τελικού» ο Ιάλυσος

Στον παλμό του «τελικού» ο Ιάλυσος

Στον παλμό του «τελικού» ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 114 ΦΟΡΕΣ

Ανδρέας Σταύρου: «Είναι ο τελικός των τελικών αυτό το παιχνίδι και είμαστε μισό βήμα από την άνοδο»

Όλη η ποδοσφαιρική Ρόδος, ζει για το παιχνίδι της Κυριακής στο «Οικονομίδειο». Ο Ιάλυσος στο τελευταίο ματς των αγώνων μπαράζ, υποδέχεται την ομάδα της Θύελλας Ραφήνας στις 16.00 κι αν πάρει τη νίκη ή ακόμη και την ισοπαλία, θα είναι η ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα στον 11ο Όμιλο και συνεπώς εκείνη που ανεβαίνει στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Οι «ερυθροκίτρινοι» σαφέστατα έχουν το προβάδισμα στην υπόθεση-άνοδο, αρκεί να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν από των πρώτο αγώνα των μπαράζ, να διατηρηθούν δηλαδή αήττητοι.

Ο κόουτς της ομάδας, Ανδρέας Σταύρου μιλώντας για τον αγώνα αυτό τον αποκάλεσε τελικό των τελικών:

«Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι αυτό το παιχνίδι είναι ο τελικός των τελικών. Είμαστε μισό βήμα από την άνοδο και θα πρέπει να το πραγματοποιήσουμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρέπει για ενενήντα λεπτά να επιδείξουμε σοβαρότητα και ψυχραιμία για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη με την συμπαράσταση του κόσμου που θα μας οδηγήσει στην άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Ευελπιστούμε όλοι πως θα τα καταφέρουμε».

«Πονάει» ο Μαθιός
Οι παίκτες του Ιάλυσου είχαν ρεπό χθες και θα επανέλθουν στις προπονήσεις, προετοιμαζόμενοι για τον σημαντικό αγώνα, σήμερα. Μοναδικό πρόβλημα οι υπάρχουσες ακόμα αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Παναγιώτη Μαθιού.

Ο φορ του Ιάλυσου, ακολουθεί εν μέρει τους ρυθμούς προπόνησης προκειμένου να είναι έτοιμος για τον αγώνα αυτό, αλλά εξακολουθεί να πονάει στα πλευρά κι αυτό το γεγονός καθιστά την συμμετοχή του αμφίβολη στο μεθαυριανό παιχνίδι.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Ανδρέα Σταύρου.

Μεγάλη κινητικότητα
Αυτό το παιχνίδι θέλει να το δει όλη η φίλαθλη ποδοσφαιρικά Ρόδος. Αυτός είναι ο λόγος, που παρατηρείται αυξημένη κίνηση στην πώληση των εισιτηρίων, τα οποία τιμώνται προς 5 ευρώ, ενώ ο σύλλογος θα διαθέσει όλα όσα τιμώνται προς 10 Ευρώ, από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα.

ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο