Παναγιώτης Φουτούλης: «Ο Άρης είναι ενιαίος και αδιαίρετος»

Παναγιώτης Φουτούλης: «Ο Άρης είναι ενιαίος και αδιαίρετος»

Παναγιώτης Φουτούλης: «Ο Άρης είναι ενιαίος και αδιαίρετος»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 148 ΦΟΡΕΣ

Έκκληση στους Αρχαγγελίτες να συσπειρωθούν γύρω από τη «μάνα του λόχου» Άρη και να βρουν λύση απευθύνει ο απερχόμενος πρόεδρος, με αφορμή τις «φιλοδοξίες» του «13’»

Τη σφοδρή αντίδραση του απερχόμενου προέδρου του Άρη, Παναγιώτη Φουτούλη, προκάλεσε η προοπτική ενίσχυσης του Άρη 2013, έτσι όπως διατυπώθηκε προχθές μέσω της «Ροδιακή» από τον επιχειρηματία Σάββα Σφυριαλλά, τη στιγμή που παραδοσιακός σύλλογος του Αρχαγγέλου και… «πατέρας» του «13’», δυσκολεύεται να βρει νέα διοίκηση, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του.

Ο Παναγιώτης Φουτούλης βλέπει στις εξελίξεις που διαμορφώνονται τον απόλυτο παραλογισμό, καθώς μία ομάδα η οποία ιδρύθηκε ως θυγατρική- για να δώσει διέξοδο σε παιδιά που βρισκόταν εγκλωβισμένα μεταξύ εφηβικής και ανδρικής ομάδας, ή απλά για να προετοιμάσει τους νεαρούς για την ανδρική- όχι μόνο ανεξαρτητοποιείται, αλλά και αρχίζει να ανταγωνίζεται τη… «μάνα του λόχου».

Σύμφωνα με τον- για λίγες μέρες ακόμα-επικεφαλής του Άρη, οι παράγοντες του «13’» θα πρέπει να θυμηθούν από πού προέρχονται, ποια ήταν η αρχική τους αποστολή και να στηρίξουν τη μεγάλη ομάδα, μαζί με τους παράγοντες της απερχόμενης διοίκησης και παλαιότερους, καθώς και όσους ακόμα μπορούν να βοηθήσουν.

«Ας αναλάβει ένας και να τον στηρίξουμε όλοι. Οφείλουμε να κάνουμε μία ύστατη προσπάθεια να συσπειρωθούμε, να κατεβάσουμε τον Άρη και να τον κρατήσουμε στην κατηγορία. Ο Άρης είναι ενιαίος και αδιαίρετος.

Θα τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας», ήταν ένα από τα σχόλια του κ. Φουτούλη, που επανέλαβε πως ναι μεν δεν μπορεί να συνεχίσει στην προεδρία, λόγω της κόπωσης και των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών του, όμως υποσχέθηκε ξανά να βρίσκεται στο πλευρό της νέας διοίκησης, βοηθώντας όσο μπορεί.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας