Έτοιμος για το τελευταίο… βήμα ο Ιάλυσος

Έτοιμος για το τελευταίο… βήμα ο Ιάλυσος

Έτοιμος για το τελευταίο… βήμα ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 156 ΦΟΡΕΣ

Αποφασισμένος να μη δώσει δικαίωμα στη Θύελλα Ραφήνας αύριο στις 16.00 ο Ιάλυσος και να πανηγυρίσει την άνοδο. «Πονάει» ακόμα ο Παναγιώτης Μαθιός

Έτοιμος δείχνει ο Ιάλυσος για τη «μητέρα των μαχών». Είναι το παιχνίδι που θα κρίνει την άνοδο του στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ.

Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου που προηγούνται στον 11ο όμιλο, υποδέχονται αύριο στις 16.00, τη δεύτερη της βαθμολογίας Θύελλα Ραφήνας.

Η διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων είναι βαθμολογική αλλά και αγωνιστική, καθώς η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου είναι καλύτερη από την αντίπαλο της μέσα στο γήπεδο κι αυτό φάνηκε και στο μεταξύ τους παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ.

Ωστόσο, ο κόουτς της ομάδας εφιστά την προσοχή στους παίκτες του γι’ αυτό το ματς. Ο Ιάλυσος μπορεί να κυνηγάει δυο αποτελέσματα (ανεβαίνει κατηγορία με νίκη είτε και με ισοπαλία), αλλά κι ο αντίπαλος του δεν έχει τίποτε απολύτως να χάσει. Θα έρθει να παίξει για τη νίκη, που είναι το μόνο αποτέλεσμα που αφήνει εκτός Γ΄ Εθνικής τον Ιάλυσο και βάζει σε αυτή την Θύελλα.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ιάλυσου γύμνασε και χθες τους παίκτες του και το ίδιο θα πράξει και σήμερα στις 16.30.
Το μόνο πράγμα που τον προβληματίζει, είναι το γεγονός πώς αισθάνεται ενοχλήσεις ακόμα ο Παναγιώτης Μαθιός, του οποίου η συμμετοχή παραμένει αμφίβολη.

Ο φορ του Ιάλυσου «πονάει» ακόμα στα πλευρά που τον εμποδίζουν σε κάποιες κινήσεις.
Εάν τελικά δεν αγωνισθεί, τότε ο κόουτς του Ιάλυσου θα αναγκασθεί να αλλάξει τα πλάνα του.

Ωστόσο ο παίκτης προπονείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και θα είναι στους δεκαοκτώ του αυριανού αγώνα, τους οποίους απαρτίζουν οι: Λουτριώτης, Ντάνης, Παφιάκης, Σταυλάς, Χατζηπέτρος Φυλακούρης, Μαλλιάκας, Παπαδημήτρης, Μπιγκό, Αθανασίου, Ρεκλείτης, Σπάρταλης, Καρπαθάκης, Χατζηλιόντας, Μαθιός, Μπελεβέτης και Χειμωνέττος

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Σύμφωνα με την κινητοποίηση που υπάρχει στις τάξεις των φίλων της ομάδας, αλλά και παράλληλα με την κίνηση των εισιτηρίων, πολύς είναι ο κόσμος που θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ιάλυσου με τη Θύελλα Ραφήνας.

Χθες το απόγευμα, τα εισιτήρια που τιμώνται προς 5 Ευρώ, ήδη είχαν πωληθεί Εκείνα των 10 Ευρώ θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου αύριο το απόγευμα την ώρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του «Οικονομίδειου».

Πανέτοιμος για το ντέρμπι με τη Θύελλα Ραφήνας  ο Μανώλης Χατζηφούντας (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Πανέτοιμος για το ντέρμπι με τη Θύελλα Ραφήνας ο Μανώλης Χατζηφούντας (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα