«Δεν υπάρχει... πόλεμος στον Δαμάγητο»

«Δεν υπάρχει... πόλεμος στον Δαμάγητο»

«Δεν υπάρχει... πόλεμος στον Δαμάγητο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 165 ΦΟΡΕΣ

Δηλώσεις του Γιώργου Καρπαθάκη για τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του Σπύρος Χατζηστεφάνου στην «Ροδιακή»

Τη δική του άποψη για το θέμα των διοικητικών του Δαμάγητου εκφράζει ο Γιώργος Καρπαθάκης, αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ και ποδοσφαιριστής (όπως αυτοαναφέρεται) που έχει προσφέρει στην ομάδα.

Αφορμή για τις παρακάτω δηλώσεις του στην «Ροδιακή» στάθηκαν τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος Σπύρος Χατζηστεφάνου για τον…πόλεμο που δέχεται από συγκεκριμένα άτομα ώστε να μην παραμείνει άλλον έναν χρόνο στο «τιμόνι» του συλλόγου από το Θεολόγο και την απόφασή του να τα παρατήσει…

Ο Γιώργος Καρπαθάκης αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως ο Δαμάγητος θα πρέπει να μπει σε σταθερές βάσεις όσον αφορά τα οικονομικά μετά από τη γενική συνέλευση και τονίζει πως δεν τίθεται κανένα θέμα…πολέμου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Καρπαθάκης:
«Η θητεία του ΔΣ του Δαμάγητου έχει λήξει, άρα έπρεπε ήδη να είχαν προκηρυχθεί οι εκλογές του συλλόγου. Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν είχαν παραιτηθεί αρκετά μέλη του ΔΣ, αλλά παρόλα αυτά αφήσαμε να κυλήσουν όλα ομαλά μέχρι και τη λήξη της περιόδου. Ο κ. Χατζηστεφάνου στο τέλος του πρωταθλήματος ανέφερε ότι έχει το δικαίωμα να μείνει άλλον ένα χρόνο στο σύλλογο, πράγμα που δεν ισχύει.

Παρόλα αυτά του προτείναμε να πάει σε μία ΓΣ, για να κάνει οικονομικό απολογισμό, αναφέροντας σε τι κατάσταση βρίσκεται ο σύλλογος ώστε να πάρει την έγκριση παραμονής άλλον ένα χρόνο και να προσθέσει νέα μέλη στο ΔΣ. Δεν τίθεται κανένα θέμα…πολέμου απέναντί του, απλά ζητάμε τα αυτονόητα ως προς τη σωστή οργάνωση ενός συλλόγου.

Εγώ δεν θα ξαναμπώ σε διαδικασία μέσω του Τύπου γι’ ανταλλαγή απόψεων που θα κάνει κακό στο σύλλογο. Αν μπούμε σ’ αυτή τη διαδικασία να πούμε τι έχει γίνει κατά τη διάρκεια αυτής της διετίας, πραγματικά αυτό δεν θ’ αρέσει σε κάποιους… Καλό είναι η ομάδα να μπει σε σταθερές βάσεις, αφού, αν όλα πάνε καλά, πριν το τέλος του 2015 ίσως έχουμε και το δικό μας γήπεδο.

Αυτό που τονίζουμε συνεχώς είναι ότι πρέπει να δώσουμε έμφαση στο οικονομικό πρόβλημα, που κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί καμία σταθερότητα. Πρέπει όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί γιατί εκπροσωπούμε ένα σύλλογο. Δίνω συγχαρητήρια, όχι μόνο στον προπονητή αλλά και τον άνθρωπο Νώντα Αξιώτη, όπως και στους συμπαίχτες μου που πραγματικά αυτή τη χρονιά δώσαμε ό, τι μπορούσαμε για το Δαμάγητο. Η ομάδα πρέπει να παραμείνει η ίδια αλλά το…αγκάθι είναι το οικονομικό. Αυτοί που θ’ αναλάβουν να έχουν γνώση των συνεπειών που θα επακολουθήσουν».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή