Έπεσε νεκρός έξω από το γήπεδο καλαθοσφαίρισης του ΑΟΝ

Έπεσε νεκρός έξω από το γήπεδο καλαθοσφαίρισης του ΑΟΝ

Έπεσε νεκρός έξω από το γήπεδο καλαθοσφαίρισης του ΑΟΝ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 390 ΦΟΡΕΣ

ΦΛΑΣ στο παρελθόν - Εν Ρόδω Κυριακή 26 Ιουνίου 1955 Αριθ. Φύλλου 1252

ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΩ ΔΙΗΡΧΕΤΟ ΕΞΩΘΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ Α.Ο.Ν.

Χθες και ώραν 5.30 μ.μ. ο Αντώνιος Κοντοβέρος, ετών 57, ενώ διήρκετο έξωθι του γηπέδου καλαθοσφαίρας του ΑΟΝ, έπεσεν επί του εδάφους αναίσθητος. Αμέσως προσέτρεξαν προς βοήθειαν πολίτες και όργανα της τάξεως τα οποία εξηκρίβωσαν ότι ο Κοντοβέρος ήτο νεκρός. Εκ παραλλήλου ειδοποιήθη το Κρατικόν Νοσοκομείον και απέστειλεν το ειδικόν αυτοκίνητόν του.

Κατά σύμπτωσιν εφάνη τότε και η σύζυγος του αποθανό-ντος, η οποία καίτοι ημποδίσθη καταλλήλως υπό ωρισμένων, ηθέλησεν να δη το θύμα.

Εις την θέαν του νεκρού συζύγου εξέσπασεν εις γοεράς κραυγάς και δάκρυα, μετά δυσκολίας δε την απέσπασαν από το σώμα του, επί του οποίου είχεν ριφθή.

Εις το Κρατικόν Νοσοκομείον όπου διεκομίσθη του εγένετο νεκροψία προς εξακρίβωσιν της αιτίας του θανάτου.

Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΤΟΥ ΝΙΣΥΡΙΟΥ
Σήμερον Κυριακή θα εορτασθή πανηγυρικώς υπό του Φιλανθρωπικού Σωματείου Νισυρίων Ρόδου η “Πορφυρίς” η μνήμη του Νεομάρτυρος Αγίου Νικήτα του Νισυρίου εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν.

ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡ. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ
Δια την επισκευήν του Γυμναστηρίου της Κοινότητος Αρχαγγέλου ο κ. Νομάρχης συνέστησε εις τον Νομαρχιακόν Επιθεωρητήν Γυμναστικής Αγωγής κ. Δημητριάδην όπως εισηγηθή αρμοδίως εις το Υπουργείον Εθνικής Παιδείας την χορήγησιν της αναγκαιούσης πιστώσεως διά την πραγματοποίησιν της περί ης πρόκειται επισκευής. Επίσης όπως μεταβή εις Κοινότητα Μαλώνας προς επιτόπιον μελέτην του θέματος κατασκευής αθλητικού γηπέδου.

ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΑΥΡΙΟΝ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣ ΣΑΜΟΝ
Αύριον Δευτέρα αναχωρεί διά του ατμοπλοίου της γραμμής ο Γ. Σ. Διαγόρας εις Σάμον, όπου θα δώση δύο ποδοσφαιρικάς συναντήσεις με την μικτή Σάμου εις Βαθύ και Τηγάνι.

Η ΚΗΡΥΞΙΣ ΤΟΥ Θ. ΛΟΓΟΥ
Οι ιεροκύρηκες της Ι. Μητροπόλεως θα κηρύξωσι σήμερον τον Θείον Λόγον εις τους ιερούς Ναούς Αγίου Ιωάννου, Ευαγγελισμού της πόλεως και των χωρίων Κρεμαστής και Παραδεισίου. Ο Θεολόγος κ. Κανάρης Πουζουκάκης θα κηρύξη την μεν πρωΐαν εις τας γυναικείας φυλακάς το δε απόγευμα εις τας ανδρικάς.

Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΥΠ/ΤΟΣ ΙΚΑ ΡΟΔΟΥ
Υπό του Υποκαταστήματος Ι.Κ.Α. Ρόδου κατεβλήθησαν χθες προς ησφαλισμένους διάφορα επιδόματα. Ούτω εις 70 ασφαλισμένους κατεβλήθη ποσόν 18.000 δραχμών περίπου.

Ο ΦΟΡΟΣ ΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ
Διά πράξεως της Νομαρχίας ενομιμοποιήθη απόφασις του Κ. Σ. Βολάδος Καρπάθου, διά της οποίας προκηρύσσεται πλειοδοτική δημοπρασία δια την εκμίσθωσιν του φόρου επί των αγοραπωλουμένων ή ανταλλασομένων ζώων δια το οίκον, έτος 1954-55.

Ο ΑΣΤΥΪΑΤΡΟΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΣ ΤΗΛΟΝ
Κατόπιν διαταγής κ. Νομάρχου Δωδεκανήσου ανεχώρησεν εις Νήσον Τήλον ο Αστυΐατρος Υγειονομικού Κέντρου Ρόδου, δι’ αστυΐατρικήν επιθεώρησιν.

ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΝ ΕΙΣ ΣΧΟΛΗΝ
ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Υπό του Γεν. Επιτελείου Αεροπορίας ανακοινούται ότι παρετάθη μέχρι της 15ης Ιουλίου 1955 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων διά την συμμετοχήν εις τον προκηρυχθέντα διαγωνισμόν προς εισαγωγήν μαθητών εις την Σχολήν Τεχνικών Υπαξ/κών Αεροπορίας.

Η ΚΙΝΗΣΙΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
Δι’ εγγράφων της Κοινότητος Μασσάρων, εστάλησαν εις το Δημόσιον Ταμείον Ρόδου βεβαιωτικοί κατάλογοι του φόρου επί των χειμερινών και θερινών προϊόντων οίκον, έτους 1954-55 προς είσπραξιν.
Ομοίως υπό της Κοινότητος Σαλάκου του φόρου επί των γεωργικών προϊόντων οίκον, έτους 1954-55.
Ομοίως υπό της Κοινότητος Πυλώνας του φόρου επί των κτηνοτροφικών προϊόντων οίκον, έτους 1954-55.

Διαβάστε ακόμη

Δρ. Μελίνα Φιλήμονος - Τσοποτού: Τα νησιά, τα μουσεία και οι φύλακες

Σπύρος Σπυρόπουλος: "Δωριέας: Ο αρχιτέκτονας του πολιτικού μεγαλείου μιας διαχρονικής πόλης"

Φίλιππος Ζάχαρης "«Δικαίωμα στη Λήθη»: H ασφαλιστική κάλυψη των ασθενών που επιβίωσαν από καρκίνο"

Γιάννης Παρασκευάς: Οι ενστάσεις και η ουσία του πολιτικού προβλήματος

Φίλιππος Ζάχαρης: Ο πολύπλευρος άνθρωπος σε μία πολύπλοκη ζωή

Ηλίας Καραβόλιας: «Η επικίνδυνη εμμονή»

Θανάσης Καραναστάσης: Με τους... κράχτες στην Ευρωβουλή

Σωτήρης Ντάλης: "Iσραήλ- Ιράν: Από τον σκιώδη πόλεμο στην απόλυτη σύγκρουση;"