TUΙ Γερμανίας: Σχέδια για επέκταση της τουριστικής σεζόν

TUΙ Γερμανίας: Σχέδια για επέκταση της τουριστικής σεζόν

TUΙ Γερμανίας: Σχέδια για επέκταση της τουριστικής σεζόν

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 367 ΦΟΡΕΣ

Παρά την πτώση στις κρατήσεις από Γερμανία, η TUI επενδύει στην Ελλάδα έχοντας μάλιστα στα σχέδιά της να εντάξει πιλοτικά πόλεις όπως τα Χανιά, η Ρόδος ή το Ρέθυμνο στα προγράμματα χειμερινού τουρισμού. «Επιλέγοντας την Ελλάδα ως τόπο διοργάνωσης της εν λόγω εκδήλωσης, θέλουμε συνειδητά να υπογραμμίσουμε τη μεγάλη σημασία που έχει για εμάς η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός» αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρίας.

Άλλωστε δεν είναι κρυφό ότι η εταιρία θεωρεί ειδικά την Κρήτη και τη Ρόδο ως ιδανικές περιοχές για τη διεύρυνση της σεζόν καθώς διαθέτουν επαρκή σύνδεση αλλά και ξενοδοχειακές υποδομές. Μάλιστα εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότητα για νέες συνεργασίες ή ακόμα και την κατασκευή ξενοδοχείων σε Ρόδο και Κρήτη. Σημειώνεται ότι η TUI συμμετέχει επιχειρηματικά στη Fraport που είναι ο πλειοδότης για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ομιλία του τον Οκτώβρη του 2014 (20/10) στο Ετήσιο Συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων στην Αθήνα, ο Πίτερ Λονγκ, διευθύνων σύμβουλος της TUI Travel PLC επεσήμανε τη βαρύτητα της ηγετικής θέσης της εταιρίας στην ελληνική αγορά.

«Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε αυτή την ισχυρή θέση, έτσι ώστε να συνεισφέρουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού» σημείωσε ο Πίτερ Λονγκ και τόνισε ότι η στενή συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων θα βοηθήσει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, στην ανάπτυξη νέων ανερχόμενων ελληνικών προορισμών, καθώς και στη βελτίωση συγκεκριμένων υποδομών, όπως είναι τα περιφερειακά αεροδρόμια, το οδικό δίκτυο, τα λιμάνια κρουαζιερόπλοιων και οι μαρίνες.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος της Tui έχει συνεργασία με 2.800 ξενοδοχεία και το 2014 διακίνησε στη χώρα μας περισσότερους από 2 εκατ. τουρίστες εκ των οποίων περίπου 1 εκατ. από τη Γερμανία και τη Βρετανία. Ο όμιλος θεωρεί ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια στο μέτωπο της επιμήκυνσης στη χώρα μας εφόσον διασφαλιστεί η πολιτική σταθερότητα.

Διαβάστε ακόμη

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Rodos Week στα βρετανικά ΜΜΕ

Γ. Κάππα: Η σεζόν στη Ρόδο έχει ξεκινήσει με ικανοποιητικά στοιχεία

Συνεχείς ακυρώσεις στα νησιά από επαγγελματικά θαλαμηγά σκάφη

Γ. Χατζημάρκος: Ιστορική ημέρα η χθεσινή για τον Ευρωπαϊκό Τουρισμό