Η ρεβάνς Αφαντενών - Μαλωνιτών

Η ρεβάνς Αφαντενών - Μαλωνιτών

Η ρεβάνς Αφαντενών - Μαλωνιτών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 85 ΦΟΡΕΣ

ΦΛΑΣ στο παρελθόν - Εν Ρόδω Τρίτη 28 Ιουνίου 1955 Αριθ. Φύλλου 1253

Η ΡΕΒΑΝΣ ΑΦΑΝΤΕΝΩΝ-ΜΑΛΩΝΙΤΩΝ (4-1)
Την παρελθούσαν Κυριακήν διεξήχθη εις το γήπεδον Αρχαγγέλου ποδοσφαιρικός αγών-ρεβάνς-μεταξύ των ομάδων “ΑΕΡΑ” Αφάντου και Μαλωνιτών.

Φίλαθλοι και από τα τρία χωρία συνεκεντρώθησαν ενωρίς δια να παρακολουθήσουν τον αγώνα όστις υπήρξεν σκληρός και πεισματώδης, δεδομένου ότι αι δύο αύται ομάδαι κατά τον πρώτον αγώνα εφιλονίκησαν και απεσύρθησαν του γηπέδου δια την αμφιβολίαν ενός τέρματος. Τον αγώνα παρηκολούθησεν και ο πρόεδρος της Κοινότητος Αφάντου κ. Βενετοκλής μετά της συζύγου του καθώς και επίλεκτος κοινωνία των τριών χωρίων.

Ο αγών διεξήχθη υπό την διαιτησίαν του κ. Κοντόγιαννου Αναστ. Το τελικόν αποτέλεσμα υπήρξεν 4-1 υπέρ των Αφαντενών οι οποίοι κατώρθωσαν να επιβληθούν των αντιπάλων των με το μεγάλο αυτό σκορ, χάρις στο συμμετρικό παιχνίδι το οποίον εχαρακτήριζεν η στενή πάσα. Μεγαλύτερον αιφνιδιασμόν επροξένησαν οι νικηταί εις τους αντιπάλους των κατά το β’ ημίχρονο κατά το οποίον υπήρξαν και οι κυρίαρχοι της μπάλλας.

Γενικώς η ομάς του “ΑΕΡΑ” Αφάντου, η οποία προ μηνός έχει επανασυσταθή θα τοποθετηθή συντόμως μεταξύ των πλέον επιλέκτων ομάδων της Ρόδου. Και τούτο χάρις εις την ιδιαιτέραν αγάπην και αφοσίωσιν της νεολαίας προς τον αθλητισμόν. Τον ζήλον όμως αυτόν μαραίνει η έλλειψις γηπέδου το οποίον ευχόμεθα συντόμως να αποκτήσουν.

Ας ευχηθούμεν όθεν εις μεν την νικήτριαν και εις ανώτερα εις δε την ηττημένην, χωρίς να την υποτιμώμεν, μιαν άλλην νίκην μαζί με τις προσπάθειές της δια καλυτέραν οργάνωσιν.
ΧΡ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Γάμοι

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ
και ΜΑΡΙΑ ΜΙΛΙΑΡΑΚΗ
ετέλεσαν τους γάμους των την παρελθούσαν Κυριακήν εις τον Ι. Ναόν της Φανερωμένης.
Θερμά συγχαρητήρια.

Βαπτίσεις
Προχθές Κυριακήν εις τον Ι. Ναόν Εισοδίων της Θεοτόκου Νεοχωρίου, οι κ.κ. Ιωάννης Τηλιακός ιατρός, και Νικόλαος Μαΐλης ανεδέξαντο εκ της ιεράς κολυμβήθρας το τέκνον του κ. Σάββα Βρούχου ονομάσαντες αυτό Νικόλαον.
Να τοις ζήση.

Δεν εορτάζουν
Ο κ. Πέτρος Σταυριανάκης δεν εορτάζει επί τη ονομαστική του εορτή, λόγω αναχωρήσεως.
Ο κ. Παύλος Πετρόγγονας δεν εορτάζει και δεν δέχεται επισκέψεις επί τη ονομαστική του.
Ο κ. Παύλος Γεωργιάδης δεν εορτάζει επί τη ονομαστική του εορτή.

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝΤΩΝ ΕΚ ΡΟΔΟΥ
Ο Νομάρχης κ. Ρεμπάκος μετέβη χθες εις το Τελωνείον όπου παρηκολούθησεν αυτοπροσώπως τον τρόπον Ελέγχου των αποσκευών των αναχωρούντων εκ Ρόδου επιβατών.

ΑΦΙΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΙ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-ΚΑΣΟΥ
Δια του αεροπλάνου της γραμμής αφίχθησαν χθες εξ Αθηνών οι Μητροπολίται Ρόδου κ. Σπυρίδων και Καρπάθου-Κάσου κ. Απόστολος.

ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΝ ΦΙΑΛΩΝ ΑΕΡΙΟΥΧΩΝ ΧΥΜΩΝ
Υπό του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου ελήφθη εγκύκλιος του υπουργείου Εμπορίου, σχετικώς με το περιεχόμενον των φιαλών αεριούχων χυμών.
Εις ταύτην καθορίζεται ως καθαρόν βάρος εις περιεχόμενον 240 γραμμάρια προς αποφυγήν αθεμίτου συναγωνισμού.

Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΛΑΚΚΙΟΥ
Ο Νομάρχης Δωδεκανήσου κ. Γ. Ρεμπάκος υπό την ιδιότητά του ως Προέδρου του Οργανισμού υπέγραψε χθες χρηματικόν ένταλμα εκ δρχ. 50.000 το προϊόν του οποίου και απεστάλη εις τον Δήμαρχον Λέρου ίνα εν συνεννοήσει και μετά του εκεί Δ/ντού των Βασιλικών Τεχνικών Σχολών προέλθη εις την έναρξιν των εργασιών επισκευής κτιρίων Λακκίου.

Η Α.Σ. Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΣ ΛΙΝΔΟΝ
Η Α.Σ. ο Μητροπολίτης Ρόδου κ. Σπυρίδων θα μεταβή σήμερον το εσπέρας εις Λίνδον όπου συμπαραστατούμενος υπό του Ι. κλήρου της πόλεως και των πέριξ χωρίων θα χοροστατήση εις τον πανηγυρικόν εσπερινόν επί τη εορτή του Αποστόλου Παύλου, εις τον φερώνυμον Ναόν.
Εις τον εσπερινόν θα ψάλλουν οι πρωτοψάλται των Ι. Ναών της πόλεως.

Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΙΔΩΝ ΑΝΕΥ ΣΥΝΑΛ/ΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΩΝ
Υπό του υπουργείου Εμπορίου απεστάλη εγκύκλιος προς το Εμποροβιομηχανικόν Επιμελητήριον Ρόδου, σχετικώς με την εισαγωγήν ειδών άνευ συναλλαγματικών διατυπώσεων αποστελλομένων υπό τύπον δώρου η οικονομικής ενισχύσεως εκ του εξωτερικού.

Διαβάστε ακόμη

Πάνος Δρακόπουλος: «Στη θέση των διωκόμενων εκπαιδευτικών – ο καθένας»

Ιωάννης Ηλ. Βολανάκης: Λονικέρα η ιαπωνική (Lonicera japonica), κοινώς αιγόκλημα, αγιόκλημα

Δημήτρης Προκοπίου: Θαλάσσιος τουρισμός

Ηλίας Καραβόλιας: Το συμβάν που έγινε σημείο

Αργύρης Αργυριάδης: Απορίες για μία φαραωνική μεταρρύθμιση στον χώρο της Δικαιοσύνης

Ηλίας Καραβόλιας: Οι νέοι μεγάλοι πόλεμοι

Κυριάκος Μιχ. Χονδρός: 109 χρόνια από ένα μεγάλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του πολιτισμού

Χρήστος Γιαννούτσος: Ψηφίζουμε στις Ευρωεκλογές επειδή δεν υπάρχει Planet B