Στη φυλακή ο 35χρονος τσαντάκιας

Στη φυλακή ο 35χρονος τσαντάκιας

Στη φυλακή ο 35χρονος τσαντάκιας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 267 ΦΟΡΕΣ

Είχε αναπτύξει πλούσια δραστηριότητα στο νησί

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε χθες μετά την απολογία του ο 35χρονος που κατηγορείται ότι έκλεβε μοτοποδήλατα τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσε για να αφαιρεί τις τσάντες από ανυποψίαστες γυναίκες της περιοχής μας!

Συνολικά από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών για τις οποίες ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 35χρονου. Χθες ο κατηγορούμενος βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας όπου και απολογήθηκε και στην συνέχεια με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε την περασμένη Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας οι οποίοι και τον συνέλαβαν κατηγορούμενο για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές, κατοχή ναρκωτικών, οπλοκατοχή, αντίσταση και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, ο 26χρονος χρησιμοποιώντας δίκυκλα προσέγγιζε γυναίκες που κινούνταν πεζές και αφαιρούσε τσάντες που κρατούσαν.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξιχνιάστηκαν οι ακόλουθες εγκληματικές πράξεις που διέπραξε ο κατηγορούμενος στην πόλη της Ρόδου:
• Στις 24.06.2015 το πρωί αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα με την οποία το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αφαίρεσε την τσάντα ηλικιωμένης ημεδαπής, ενώ λίγο νωρίτερα είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει τσάντα άλλης γυναίκας
• Στις 30.05.2015 αφαίρεσε δίκυκλο ιδιοκτησίας αλλοδαπού
• Στις 22.06.2015 επιβαίνοντας σε δίκυκλο αφαίρεσε την τσάντα ημεδαπής προκαλώντας της απλή σωματική βλάβη
• Στις 07.06.2015 επιβαίνοντας σε δίκυκλο αφαίρεσε την τσάντα ημεδαπής

• Μια εβδομάδα πριν την σύλληψή του αφαίρεσε από δωμάτιο ξενοδοχείου ηλεκτρονικές συσκευές, τις οποίες στη συνέχεια πούλησε έναντι χρηματικού ανταλλάγματος στον 37χρονο.
Σημειώνεται ότι, κατά τη σύλληψη του ο 35χρονος αντιστάθηκε σθεναρά και σε σωματικό έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι κατείχε αναδιπλούμενο σουγιά και ναρκωτικό χάπι. Οι κλεμμένες ηλεκτρονικές συσκευές βρέθηκαν στην κατοχή του 37χρονου και κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου