Οι εθνικές ομάδες στίβου στις Σέρρες

Οι εθνικές ομάδες στίβου στις Σέρρες

Οι εθνικές ομάδες στίβου στις Σέρρες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 37 ΦΟΡΕΣ

Συμμετέχουν στο καμπ προετοιμασίας για τις διεθνείς διοργανώσεις του επόμενου διαστήματος, με παρουσία και από Ρόδο

Στις Σέρρες, στην πόλη που αποτελεί τα τελευταία χρόνια σημείο συνάντησης για τους αθλητές και τις αθλήτριες των «μικρών» κατηγοριών στο στίβο, ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής προπονητικό καμπ, το οποίο θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο Σάββατο.

Εκεί μετέχουν αθλητές-αθλήτριες της κατηγορίας Εφήβων- Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων, που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχής τους στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αντιστοίχως.
Το καμπ υλοποιείται με τη στήριξη και τη φιλοξενία της περιφερειακής ενότητας Σερρών και την πολύτιμη βοήθεια του αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μωυσιάδη.
Τα μέλη του καμπ πραγματοποίησαν χθες το πρωί συγκέντρωση, στην οποία τους μίλησαν τόσο ο εθνικός προπονητής της κατηγορίας Εφήβων- Νεανίδων, Γιάννης Κουσιώρας, όσο και ο μέλος της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λιούμπας.

Στόχος της ομοσπονδίας είναι να μεταδώσει στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές τους, το αίσθημα συνεργασίας μέσα από το οποίο θα καταφέρουν να σημειώσουν καλύτερα αποτελέσματα. Σ’ αυτό συμμετέχει η Νεφέλη Ράμμου (100μμ. μ’ εμπόδια) και ο Δημήτρης Καραγιάννης (επί κοντώ), και οι δύο τους από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 που θα ταξιδέψουν στην Κολομβία για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου