Δεκάδες προβλήματα

Δεκάδες προβλήματα

Δεκάδες προβλήματα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 276 ΦΟΡΕΣ

Αγανακτισμένοι είναι και στην περιοχή μας αρκετοί συμπολίτες μας οι οποίοι επιχείρησαν να κάνουν τις αγορές τους με πιστωτική κάρτα και αντιμετώπισαν δεκάδες προβλήματα!
Σε μία περίπτωση συμπολίτισσα μας πήγε σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ για να κάνει τα ψώνια της και όταν ήρθε η ώρα για να πληρώσει την ενημέρωσαν ότι δεν παίρνουν πιστωτικές!
Όταν μετά από έντονες διαμαρτυρίες οι υπάλληλοι «διόρθωσαν» το μηχάνημα, η συμπολίτισσάς μας κατάφερε να πληρώσει με την πιστωτική της, όμως στην συνέχεια και πάλι το σύστημα «χάλασε» ενώ λίγη ώρα αργότερα αναρτήθηκε και σχετική ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία δεν μπορούσαν να γίνουν συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες λόγω προβλήματος! Και βέβαια αντίστοιχα περιστατικά σημειώθηκαν και σε άλλα σούπερ μάρκετ αλλά και καταστήματα άλλων ειδών στην περιοχή μας, όπου τελικά οι καταναλωτές αναγκάστηκαν να αφήσουν να ψώνια τους αφού η πιστωτική τους κάρτα «δεν περνούσε»! Κατά τα άλλα οι ανακοινώσεις πως οι πολίτες μπορούν να κάνουν χρήση χωρίς όριο την πιστωτική τους κάρτας, παίρνουν και δίνουν, όμως στην πράξη τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά!

Eλ. Π.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Καρπάθιος στο μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο μεταφορών και κινητικότητας στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας!

Γ. Σακελλαρίδης για Νίσυρο: Το μήνυμα της πολιτείας είναι «θα μπλέξετε, μείνετε καλύτερα σιωπηλοί»

«10201» το νέο 5ψήφιο νούμερο για καταγγελίες παραβατικότητας ανηλίκων

Όλγα Κεφαλογιάννη: Δημιουργούμε τις συνθήκες για μία νέα αρχή για τον ελληνικό Τουρισμό

Στην Εκτελεστική Επιτροπή ο Θανάσης Στάμος

TUI: Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

Τραγούδι ηχογράφησε ο δήμαρχος Λειψών

Σε ρυθμούς Ευρωεκλογών