Τουρνουά παλαιμάχων στον Αρχάγγελο

Τουρνουά παλαιμάχων στον Αρχάγγελο

Τουρνουά παλαιμάχων στον Αρχάγγελο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 98 ΦΟΡΕΣ

Διοργανώνεται το ερχόμενο Σάββατο για φιλανθρωπικό σκοπό από τις ομάδες Άρη, Ρόδο-Διαγόρα, Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Μήνυμα στήριξης στο συμπατριώτη μας Κώστα Αργυράκη, στέλνουν οι ομάδες παλαιμάχων Ρόδου-Διαγόρα, Ιαλυσού, ΑΕΡΑ και Άρη Αρχαγγέλου, οι οποίες το ερχόμενο Σάββατο διοργανώνουν τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο Αρχαγγέλου, με σκοπό τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού που θα δοθεί στον άτυχο άνδρα, που εδώ κι ένα χρόνο δίνει αγώνα για να διατηρηθεί στη ζωή.

Η οικογένεια του (οι γονείς του) όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται στο πλευρό του, αλλά έχουν εξαθλιωθεί οικονομικά και χρειάζονται πραγματικά τη βοήθεια των συνανθρώπων τους. Έτσι λοιπόν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές των παραπάνω ομάδων για άλλη μια φορά θα δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, όπως έχουν κάνει και σε άλλες περιπτώσεις, και παρά τις δύσκολες μέρες που περνάει ο τόπος και γενικότερα η πατρίδα μας, θα προσπαθήσουν να συντελέσουν στην οικονομική ενίσχυση του φίλου Κώστα.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και οι ομάδες αναμένεται ν’ αγωνισθούν μεταξύ τους σε ολιγόλεπτα ημίχρονα. Για το ακριβές πρόγραμμα του τουρνουά θα υπάρξει ενημέρωση τις προσεχείς ημέρες.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή