Γαλάζια σημαία για 21η χρονιά στην παραλία του Grecotel

Γαλάζια σημαία  για 21η χρονιά στην παραλία του Grecotel

Γαλάζια σημαία για 21η χρονιά στην παραλία του Grecotel

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 401 ΦΟΡΕΣ

Στα πλαίσια της βράβευσης της παραλίας που ευρίσκεται έμπροσθεν του ξενοδοχείου “GRECOTEL Rhodos Royal” με την Γαλάζια Σημαία για 21η συνεχόμενη χρονιά, καθώς και για τον εορτασμό των 40 χρόνων από την ίδρυση της Grecotel, πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση την Παρασκευή, 26 Ιουνίου, με σκοπό την έπαρση της σημαίας.
Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν σχετικά με τις προσπάθειες που πρέπει να καταβάλουμε όλοι μας, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε καθαρές παραλίες και ένα πολιτισμένο περιβάλλον τόσο εμείς όσο και οι μελλοντικές γενιές.


Το ίδιο βράδυ το Grecotel Rhodos Royal γιόρτασε και τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Grecotel του ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκης. Μέσα σε αυτά τα 40 χρόνια η αγάπη και το μεράκι για την φιλοξενία καθώς και η αστείρευτη προσπάθεια για παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κατέστησε την Grecotel τον μεγαλύτερο ξενοδοχειακό όμιλο της χώρας. Η εταιρεία μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την αξιότιμη πελατεία της για την εμπιστοσύνη και υποστήριξή της από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα Βλέποντας την μέχρι τώρα πορεία της μέσα στον χρόνο, ευχή, στόχος και δέσμευση των εργαζόμενων και συνεργατών είναι να καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να παραμείνει ηγέτιδα στον χώρο της, και να συνεχίσει με πολλές βραβεύσεις, πρωτιές και επιτυχίες για τα επόμενα 40 χρόνια, και ακόμα περισσότερα...


Ο διπλός εορτασμός έλαβε χώρα στην παραλία του ξενοδοχείου και περιελάμβανε, δείπνο στην Ταβέρνα και σύντομη ενημερωτική ομιλία από τον Διευθυντή του ξενοδοχείου κύριο Δημήτριο Πέτσα.
Ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη προς τους παριστάμενους υπήρξε η εντυπωσιακή άφιξη της Γαλάζιας Σημαίας με σκάφος από την θάλασσα καθώς και οι νησιώτικοι χοροί στην ταβέρνα του ξενοδοχείου.


Την έπαρση της Γαλάζιας Σημαίας ακολούθησε εορταστικό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική και beach party.
Στην εκδήλωση παρέστη η διοίκηση και πελάτες του ξενοδοχείου, εκπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων, και πολλοί τοπικοί φορείς όπως ο αντιδήμαρχος Ρόδου κύριος Γεώργιος Πόκιας, ο εντεταλμένος σύμβουλος ακτών κύριος Βασίλης Ψιλλάκης, ο ταξίαρχος διευθυντής της αστυνομίας Ρόδου κύριος Φώτης Νικολόπουλος, ο λιμενάρχης Ρόδου κύριος Νικόλαος Αρμπουνιώτης, η κυρία Βεατρίκη Σέρβου από το γραφείο τουρισμού του δήμου Ρόδου, ο Διευθυντής του ΕΟΤ κύριος Αγαπητός Ξάνθης καθώς και εκπρόσωποι μεγάλων tour operators.


Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Grecotel Rhodos Royal ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, που μας στήριξαν με την παρουσία τους.

Διαβάστε ακόμη

Συμπόσιο για την πλαστική ρύπανση τον Οκτώβριο στη Ρόδο

Επιστήμονες χαρτογραφούν τις αποικίες των μυρμηγκιών στα Δωδεκάνησα

Τα μυρμήγκια Camponotus και Cremmatogaster θα μελετηθούν στην Κάρπαθο

Ιάκωβος Κολαϊνής: «Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί» – Οικολογική ισορροπία σε αναζήτηση

Φυτεύοντας το δάσος της θάλασσας στους Λειψούς

Κλιματική αλλαγή: Ξηρασία, κυκλώνες και έντονες βροχοπτώσεις θα επηρεάσουν τη Μεσόγειο τα επόμενα χρόνια, λένε οι κλιματολόγοι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός του βυθού στο Μανδράκι

Ο Φο.Δ.Σ.Α. Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων (EWWR 2023)