Πετυχημένη η αποστολή στο Περιστέρι του Υγρού Στίβου Ρόδου

Πετυχημένη η αποστολή στο Περιστέρι του Υγρού Στίβου Ρόδου

Πετυχημένη η αποστολή στο Περιστέρι του Υγρού Στίβου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 107 ΦΟΡΕΣ

Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η αποστολή του Υγρού Στίβου Ρόδου καθώς το σαββατοκύριακο που πέρασε, συμμετείχε σε σημαντικούς αγώνες και σημείωσε πολύ καλές επιδόσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα δύο μετάλλια σε ένα πολύ ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα 10-11-12 ετών και σε ένα δυνατό μίτινγκ στην ΟΠΕΝ, συνεχίζοντας με αισιοδοξία για το αγωνιστικό μέλλον των παιδιών.

Στο Περιστέρι, κάπου 4500 παιδιά έλαβαν μέρος στο δεύτερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10-11-12 ετών με θέρμη και ενθουσιασμό ενώ ο ροδίτικος σύλλογος κατέκτησε πολύ καλές θέσεις με επιδόσεις κατά αναλογία στόχευσης του κάθε παιδιού.

Συγκεκριμένα, ο 12χρονος Κλεάνθης Μαθιός είχε μια υπέροχη κούρσα στα 800 μ. Ελεύθερο, μια απόσταση που συμμετείχε για πρώτη φορά και σε μια σειρά που δεν του πρόσφερε ανταγωνισμό για να πετύχει καλύτερο χρόνο αφού καθάρισε την πρωτιά από τα πρώτα μέτρα. Τερμάτισε 7ος στα 200 μ. και κράτησε σταθερό το χρόνο του και στα 400 μ. Ελεύθερο στηριζόμενος στην εμπειρία του, με ελαφρά βελτίωση ,κι έτσι πήρε το αργυρό μετάλλιο.

Ο 10χρονος Αντώνης Νικολής με θεαματική βελτίωση της επίδοσής του πάνω από 4 δεύτερα στα 50 μ. Πεταλούδα έφερε 7η θέση, και στα 100 μ. Ελεύθερο όπου κολύμπησε για πρώτη φορά ήταν καταπληκτικός, παρά το ότι συμμετείχε σε αργή σειρά, την οποία και κέρδισε. Η επίδοση του χαρακτηρίζεται πολύ αξιόλογη και το μέλλον τού ανήκει.

Ο 10χρονος Στέλιος Βεϊσάκης στην παρθενική του εμφάνιση, απευθείας στα…βαθιά, ήταν πολύ καλός στα 50 μ. Ελεύθερο αλλά στα 100 μ. Ελεύθερο που ακολούθησαν, απαλλαγμένος από το άγχος του πρωτάρη, βελτιώθηκε σημαντικά και έδειξε ότι παρά το ότι ασχολείται μόλις λίγους μήνες, έχει πολύ καλές προοπτικές.

Η 10χρονη Σιμέλα Κακούλη έριξε πάνω από 4 δευτερόλεπτα το χρόνο της στα 50μ. Πρόσθιο και τερμάτισε στη 7η θέση, ενώ στα 100 μ. Πρόσθιο, όπου κολύμπησε για πρώτη φορά ήταν καλή με κάποια λάθη τακτικής όμως, δείχνοντας την τεράστια προοπτική της να αξιοποιήσει τις εμπειρίες που αποκόμισε.

Τέλος, η Ευδοκία Κρητικού, κλείνοντας το αγωνιστικό αυτό τριήμερο για τον Υγρό Στίβο Ρόδου στο Αιγάλεω, και συγκεκριμένα στα ΔΕΛΦΙΔΕΙΑ, πήρε μέρος στα 400 μ. Ελεύθερο, και τερμάτισε πρώτη, παίρνοντας το χρυσό και δεύτερο μετάλλιο για την ομάδα.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή