«Πολλοί παλεύουν με την ψύχη και την καρδιά τους»

«Πολλοί παλεύουν με την ψύχη και την καρδιά τους»

«Πολλοί παλεύουν με την ψύχη και την καρδιά τους»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 125 ΦΟΡΕΣ

Δηλώσεις του προπονητή Νεκτάριου Πολίτη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ροδήλιου για την επιτυχία του Κυριάκου Παπασταματάκη

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο αθλητής του Ροδήλιου , Κυριάκος Παπασταματάκης στον αγώνα αντοχής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών-Γυναικών και Νέων, που διοργανώθηκε από την ΕΟΠ 26-28 Ιουνίου στο Ναύπλιο.

Ένας πολύ δυνατός αγώνας 180 χλμ με συμμετοχή 141 αθλητών και με μέση ωριαία ταχύτητα 40χλμ. Ο αθλητής του ροδίτικου συλλόγου με χρόνο τέσσερις ώρες και εικοσιένα λεπτά, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρώτο γκρουπ ανάμεσα στην ελίτ κατηγορία ανδρών, αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα.

Με την εξαιρετική αυτή εμφάνιση ανάμεσα σε επαγγελματίες Έλληνες ποδηλάτες επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την άριστη κατάσταση που βρίσκεται, καθώς η 9η θέση του Κυριάκου Παπασταματάκη στους άνδρες – είναι η καλύτερη στην ιστορία της ομάδας, στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Το διοικητικό συμβούλιο συγχαίρει τον αθλητή για την επιτυχία του όπως και τον προπονητή του, Πολίτη Νεκτάριο για το πολύ καλό αποτέλεσμα.

Ο Νεκτάριος Πολίτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ροδήλιου: «Συγχαρητήρια στον Κυριάκο, το Πανελλήνιο δρόμου με επαγγελματίες ποδηλάτες πλέον να συμμετέχουν, ερχόμενοι από το εξωτερικό είναι κάτι πολύ δύσκολο και ίσως άνισο πολλές φορές για όλα τα υπόλοιπα παιδιά...που κάνουν μια τελείως διαφορετική προπόνηση, προσαρμοσμένη πάνω στις ανάγκες της καθημερινότητας τους, δουλειά-οικογένεια κλπ.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν παιδιά σαν τον Κυριάκο που παλεύουν με τη δύναμη της ψυχής τους, της καρδιάς τους και μετά με την μυϊκή τους δύναμη. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο που στηρίζει δυναμικά και έμπρακτα ακόμα αυτήν την ομάδα και δίνει ελπίδες στα νέα παιδιά για ένα εξασφαλισμένο και καλύτερο ίσως και γιατί όχι σίγουρο αθλητικό αύριο.

Ας βοηθήσετε λοιπόν και εσείς όλοι οι υπόλοιποι γι’ αυτό...Μπράβο και στους επαγγελματίες ποδηλάτες που στερούνται τα πάντα για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ανεβάζουν τον πήχυ ψηλά σε τέτοιου είδους ποδηλατικούς, πανελλήνιας εμβέλειας αγώνες».

Ο Κυριάκος Παπασταματάκης (δεξιά) μαζί με τον προπονητή του Νεκτάριο Πολίτη στο Ναύπλιο
Ο Κυριάκος Παπασταματάκης (δεξιά) μαζί με τον προπονητή του Νεκτάριο Πολίτη στο Ναύπλιο

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου