Επεισόδιο με «κράχτες» στην Παλιά Πόλη της Ρόδου

Επεισόδιο με «κράχτες» στην Παλιά Πόλη της Ρόδου

Επεισόδιο με «κράχτες» στην Παλιά Πόλη της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1219 ΦΟΡΕΣ

Να παρθούν μέτρα απαιτεί πλέον ο εμπορικός κόσμος

Ένα ακόμα επεισόδιο, στα δεκάδες άλλα που κατά καιρούς έχουν παρατηρηθεί και έχουν διασύρει τον τουρισμό αλλά και τον πολιτισμό μας στα πέρατα του κόσμου, διαδραματίστηκε στις 6.15 το απόγευμα της Τετάρτης στο πιο κεντρικό σημείο της Παλιάς Πόλης, την Πλατεία Ιπποκράτους.

Υπάλληλοι καταστημάτων που είναι επιφορτισμένοι αποκλειστικά με την άγρα πελατών, διαπληκτίστηκαν και πάλι έντονα ενώπιον δεκάδων ξένων επισκεπτών, που έντρομοι παρακολουθούσαν την διαμάχη να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

Η υπόθεση είχε και συνέχεια, καθώς στο σημείο μετά από διαμαρτυρίες των υπολοίπων καταστηματαρχών, έφθασε το ειδικό περίπολο της τουριστικής αστυνομίας.

Το επεισόδιο έληξε, δεν έγιναν συλλήψεις (αφού δεν υπήρξαν καταγγελίες) και ένα ακόμα περιστατικό προστέθηκε ανάμεσα σε όλα τα άλλα.

Μιλώντας χθες στην «Ροδιακή» καταστηματάρχες της Παλιάς Πόλης, που δραστηριοποιούνται με σοβαρότητα στον επιχειρηματικό τομέα εδώ και πολλά χρόνια , σημείωσαν ότι με περιστασιακά μέτρα δεν λύνεται το πρόβλημα και σημείωσαν ότι το περίπολο της τουριστικής αστυνομίας οφείλει να βρίσκεται καθημερινά από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ στο συγκεκριμένο σημείο για να παταχθεί έτσι η άγρα πελατών που όλες τις υπόλοιπες ώρες οργιάζει.

Οι ίδιοι σημείωσαν ότι είναι υπόθεση του Δήμου και του Δημάρχου της Ρόδου (από τον οποίο περιμένουν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες) να επιβάλλει την δικαιοσύνη, πέραν από τις ενέργειες και την εφαρμογή των νόμων από την αστυνομία και την δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας