Oρεξάτος και αισιόδοξος ο Μιχάλης Μανωλάς

Oρεξάτος και αισιόδοξος ο Μιχάλης Μανωλάς

Oρεξάτος και αισιόδοξος ο Μιχάλης Μανωλάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 206 ΦΟΡΕΣ

Τις πρώτες του δηλώσεις με την ιδιότητα του προπονητή του Άρη έκανε στην «Α.Ρ.» ο νέος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» του Αρχαγγέλου

Τη δημιουργία μίας καλής και ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία θα διαπνέεται και από το πνεύμα της ανάπτυξης μέσω της αξιοποίησης των ντόπιων νεαρών ποδοσφαιριστών, προσδιόρισε ως βασικό στόχο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο νέος προπονητής του Άρη, Μιχάλης Μανωλάς:

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Άρη για την πρόταση που μου έκαναν και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον πρόσωπό μου. Δεν είχα δεύτερη σκέψη και την αποδέχθηκα σχεδόν αμέσως. Πρέπει να μπούμε σε μία διαδικασία σχεδιασμού. Ήδη κάναμε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις. Ο πρόεδρος και το συμβούλιό του έκαναν μία προεργασία, οπότε με το που έκλεισα εγώ τη συμφωνία, συνηγόρησα για τις μεταγραφές που ήδη είχαν κλείσει. Ο σχεδιασμός γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είμαστε μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα μέσα στο γήπεδο. Μου άρεσε το ότι ο Άρης έχει τη φιλοσοφία να δουλέψει και τα δικά του παιδιά. Ευελπιστώ ότι και αυτά θα ακολουθήσουν την ίδια φιλοσοφία κι εγώ θα προσπαθήσω να την αναπτύξω. Θα χρειαστεί να οπλιστούμε όλοι μας με υπομονή και με ηρεμία για να μπορέσουμε να βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στις καταστάσεις που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε.»

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού