«Τελείωσε» και η περίπτωση Χειμωνέττου στον Ιάλυσο

«Τελείωσε» και η περίπτωση Χειμωνέττου στον Ιάλυσο

«Τελείωσε» και η περίπτωση Χειμωνέττου στον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 69 ΦΟΡΕΣ

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ανήκει και τυπικά πλέον στον "τοξοβόλο"

Ήταν τυπική διαδικασία να γίνει δικός του ο ποδοσφαιριστής. Ο Ιάλυσος τον είχε αποκτήσει πέρυσι τον Ιανουάριο από τον Ηρακλή Μαριτσών με την μορφή δανεισμού, αλλά όσες φορές αγωνίσθηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής με την ερυθροκίτρινη φανέλα, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι Διοικούντες να θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Κώστα Χειμωνέττο έχει ως εξής:
«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Χειμωνέττο. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός συμφώνησε να παραμείνει για άλλη μια χρονιά στην ομάδα του Ιάλυσου.

Ο ίδιος δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα του Ιάλυσου και κατάφερα να είμαι μέλος της, ειδικά αυτή τη στιγμή που επέστρεψε στις μεγάλες κατηγορίες ύστερα από πολλά χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση, τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και από την μεριά μου θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της και να δικαιώσω όσους με πίστεψαν».

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΑΤΖΗΦΟΥΝΤΑ
Στον Ιάλυσο απομένει πλέον η ανανέωση της συνεργασίας και με τον Μανώλη Χατζηφούντα. Με τον ποδοσφαιριστή έχει γίνει μια πρώτη συνάντηση, η οποία δεν οδήγησε σε συμφωνία. Η Διοίκηση Χατζηνικήτα κατόπιν εισήγησης μάλιστα και του Πέτρου Μίχου θα έχει και πάλι συνάντηση μαζί του, προκειμένου να επέλθει η οριστική συμφωνία κι ο παίκτης να μείνει στον Ιάλυσο και να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην Γ΄ Εθνική.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο