Με την υποστήριξη ΓΕΕΘΑ και αεροπορικών εταιριών έφτασαν έγκαιρα τα ψηφοδέλτια στα Δωδεκάνησα

Με την υποστήριξη ΓΕΕΘΑ και αεροπορικών εταιριών έφτασαν έγκαιρα τα ψηφοδέλτια στα Δωδεκάνησα

Με την υποστήριξη ΓΕΕΘΑ και αεροπορικών εταιριών έφτασαν έγκαιρα τα ψηφοδέλτια στα Δωδεκάνησα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 84 ΦΟΡΕΣ

Ενημέρωση από τον αντιπεριφερειάρχη Χ. Κόκκινο για το αυριανό δημοψήφισμα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ενημερώνει ότι:

* Μετά από συντονισμένες ενέργειες της ΠΝΑ και παρά το γεγονός ότι το σύνολο του εκλογικού υλικού απεστάλη καθυστερημένα από το Υπουργείο Εσωτερικών (ΥΠ.ΕΣ) και έφτασε την Παρασκευή 3/7/2015 το πρωί στα γραφεία μας, ανακοινώνουμε ότι σήμερα Σάββατο 4/7/2015, με την ευγενική συνδρομή των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εταιρειών και την στήριξη του κέντρου επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, το εκλογικό υλικό βρίσκεται είδη στους Δήμους και διανέμεται στα εκλογικά τμήματα της Δωδεκανήσου.

* Καταβάλλονται οι τελευταίες προσπάθειες ώστε να μεταβούν με την βοήθεια του ΓΕΕΘΑ και οι τελευταίοι εκλογικοί αντιπρόσωποι σε νησιά της Δωδεκανήσου που δεν υπάρχει σήμερα συγκοινωνία ή αυτή δεν είναι δυνατή λόγω της Θαλασσοταραχής που παρατηρείται στο βόρειο συγκρότημα (Αστυπάλαια, Αρκιούς). Το παραπάνω αίτημα κατέθεσε το ο Δήμος Πάτμου και το Πρωτοδικείο Ρόδου και αμέσως το στελεχιακό δυναμικό της ΠΝΑ προχώρησε στις δέουσες ενέργειες.

* Όσον αφορά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, θα πραγματοποιείται έλεγχος των τηλεγραφημάτων με τα αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων από συνεργείο της ΠΝΑ

(με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινο) και αυτά θα αποστέλλονται άμεσα στο ΥΠ. ΕΣ. και θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα (site) της ΠΝΑ (με βάση τις αρχές της έγκαιρης ενημέρωσης, διαφάνειας και δημοκρατίας που έχουμε εφαρμόσει και σε άλλες εκλογικές διαδικασίες).

* Καθ όλη την διάρκεια της βδομάδας το εκλογικό συνεργείο της ΠΝΑ παραμένει σε επιφυλακή όλο το 24ωρο προκειμένου να παρέχει πληροφορίες και να επιλύει πιθανά προβλήματα που αφορούν την διαδικασία του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.

* Τέλος υπενθυμίζουμε ότι οι κάλπες ανοίγουν αύριο το πρωί Κυριακή 5/7/2015 στις 7 π.μ. και η εκλογική διαδικασία ολοκληρώνεται το βράδυ στις 7 μ.μ.

Διαβάστε ακόμη

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η «Ημερίδα Ενημέρωσης και το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας» στο Νότιο Αιγαίο

Μεγάλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία οχημάτων και μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών στην περιοχή Τσαΐρι λόγω έργων

Γ. Νικητιάδης: Μόνο ένα ισχυρό παρεμβατικό κράτος μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανία

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου