Έκλεισε Χατζηφούντα και ξεκίνησε μεταγραφές ο Ιάλυσος

Έκλεισε Χατζηφούντα  και ξεκίνησε μεταγραφές ο Ιάλυσος

Έκλεισε Χατζηφούντα και ξεκίνησε μεταγραφές ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 257 ΦΟΡΕΣ

Αφού τελείωσε με τις ανανεώσεις, προχώρησε στην πρώτη του μεταγραφή ο Ιάλυσος αποκτώντας το 16χρονο Παναγιώτη Τρέχα από τη Ρόδο

Σιγά σιγά με υπομονή και υλοποιώντας όλες τις εισηγήσεις του Πέτρου Μίχου, ο Ιάλυσος ολοκλήρωσε όλες τις ανανεώσεις που είχε στο σχεδιασμό του, προκειμένου να διατηρήσει στο ρόστερ του όλους τους παίκτες που τον βοήθησαν και τον στήριξαν, για να αναδειχθεί πρωταθλητής και ν’ ανέλθει στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Η περίπτωση του δεν ανακοινώθηκε ακόμη επίσημα, αλλά από χθες θεωρείται ποδοσφαιριστής του Ιάλυσου και ο Μανώλης Χατζηφούντας

O Mανώλης Χατζηφούντας γεννήθηκε στις 16/1/1988. Ξεκίνησε την καριέρα του από απ’την Α.Ε Κω (Δ’Εθνική) στα 14 του. Στα 15 του πήρε μεταγραφή στον Ιωνικό, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο. Την πρώτη του χρονιά δίνεται δανεικός στον Εθνικό (Γ’ Εθνική), όπου αγωνίστηκε σε 10 ματς. Επέστρεψε και πάλι στον Ιωνικό, με τον πρόεδρο της ομάδας να αποφασίζει να τον στείλει δανεικό στον Α.Ο Χανίων (Δ’ Εθνική), όπου πέτυχε 14 γκολ σε 7 ματς. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Σαρωνικό Αίγινας (Δ’ Εθνική), όπου αγωνίστηκε σε όλα τα ματς σημειώνοντας 17 γκολ στο πρωτάθλημα και 4 στο κύπελλο.

Το 2007-2008 αγωνίζεται και πάλι δανεικός στην Σύρο (Δ’ Εθνική) αυτή τη φορά, όπου χρησιμοποιήθηκε σαν αμυντικό χαφ, αλλά και πάλι πρόλαβε και πέτυχε 5 γκολ. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Αήττητο Σπάτων (Δ’ Εθνική) με τον προπονητή της ομάδας να τον χρησιμοποιεί σαν δεξί χαφ, αλλά και πάλι σε ένα εξάμηνο πέτυχε 8 γκολ. Αμέσως μετά αποφάσισε να επιστρέψει στην Κω.

Πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Δ’ Εθνική με τον Ανταγόρα, όπου σκόραρε 21 φορές σε 30 ματς.
Αγωνίσθηκε στην ομάδα του Δικαίου και από κει μεταγράφηκε στον Ιάλυσο, όπου θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα περίοδο, παρότι τον πολιόρκησαν ομάδες Σούπερ Λιγκ όπως η Καλλονή, ομάδες Β΄ Εθνικής της Αθήνας, αλλά και πολλές τοπικές ομάδες που ήθελαν να τον εντάξουν στην δύναμη τους.

ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΕ ΤΡΕΧΑ
Ο Ιάλυσος πέρα από την περίπτωση του Μανώλη Χατζηφούντα, άρχισε τις μεταγραφικές του κινήσεις…επενδύοντας! Γιατί μόνο επένδυση ποδοσφαιρική μπορεί να θεωρηθεί η απόκτηση ενός νεαρού ποδοσφαιριστή μόλις 16 ετών. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Τρέχα, ο οποίος αποκτήθηκε από την Ρόδο. Είναι γεννηθείς του 1999 αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, έχοντας περάσει από τις Μικτές προπαίδων, παίδων και Νέων.
Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πώς με σκληρή δουλειά και υπομονή, θα πετύχει πολλά στον Ιάλυσο, μα πριν απ’ όλα να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν.

Για τον νεαρό Τρέχα η ανακοίνωση του Ιάλυσου αναφέρει:
«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Τρέχα. Ο 16χρονος μέσος, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ρόδο, αποτελεί επένδυση για το μέλλον της ομάδας μας και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιάλυσου.
Ο ίδιος δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι και εγώ μέλος αυτής της ομάδας. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα για μένα καθώς η ομάδα βρίσκεται στη Γ´ Εθνική και το επίπεδο θα είναι υψηλό, γι 'αυτό θα δουλέψω πολύ. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς».

Ο 16χρονος Παναγιώτης Τρέχας είναι πλέον παίκτης του Ιάλυσου
Ο 16χρονος Παναγιώτης Τρέχας είναι πλέον παίκτης του Ιάλυσου

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο