Παρελθόν και ο Φυτάς από το Δίκαιο

Παρελθόν και ο Φυτάς από το Δίκαιο

Παρελθόν και ο Φυτάς από το Δίκαιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 80 ΦΟΡΕΣ

Στο Δίκαιο ισχύει τις τελευταίες μέρες η λαϊκή ρήση…ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα. Μετά τους παράγοντες της Διοίκησης και τον Γιάννη Μανούσογλου ο επόμενος ήταν ο Γιώργος Φυτάς που ήταν για δύο χρόνια ο προπονητής του εφηβικού αλλά και των ακαδημιών.

Όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος με ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αποχωρεί οριστικά από το Δίκαιο. Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Α.Ο.Δικαίου για την δυνατότητα που μου έδωσαν, να ασχοληθώ με τις ακαδημίες αυτά τα 2 χρόνια. Τα παιδιά του εφηβικού και παιδικού που με ανέχτηκαν 2 χρόνια και ελπίζω να τα βοήθησα έστω και λίγο να δουν αλλιώς τη ζωή.

Τους ΓΟΝΕΙΣ που στο τέλος της φετινής χρονιάς κατάλαβαν ότι προσπαθώ για κάτι διαφορετικό απ’ αυτά που ίσως περίμεναν να δουν και με στήριξαν και ήταν δίπλα μου και κυρίως δίπλα στα παιδιά τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει μια απλή νίκη, αλλά η μεγαλύτερη ΝΙΚΗ που μπορούν να κατακτήσουν τα παιδιά τους, η συμμετοχή και η χαρά του παιχνιδιού. Δυστυχώς όμως πρέπει να αποχωρήσω για κάποιους σημαντικούς λόγους. Πήρα πολλά πράγματα, θετικά αλλά και αρνητικά, γιατί πάντα έτσι είναι οι σχέσεις. Πάνω σ' αυτές τις εμπειρίες θα προχωρήσω κρατώντας τα θετικά και διορθώνοντας τα αρνητικά, όσο είναι δυνατόν.

Σας ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι πάντα υγεία και να αγαπάτε το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας