Η 8η γιορτή Μουσικής στον Άγιο Σουλά

Η 8η γιορτή Μουσικής στον Άγιο Σουλά

Η 8η γιορτή Μουσικής στον Άγιο Σουλά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 131 ΦΟΡΕΣ

Η "Γιορτή Μουσικής" είναι πλέον ένας μεγάλος θεσμός στο νησί της Ρόδου, που ενώνει διαφορετικές μελωδίες, διαφορετικούς ανθρώπους, σε έναν από τους ομορφότερους τόπους, το Άλσος Αγίου Σουλά στη Σορωνή!

Η "8η Γιορτή Μουσικής", θα γίνει το τριήμερο 10-12 Ιουλίου από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής “Το Αμπερνάλλι” και συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Πολλά είδη μουσικής, από επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς:Παραδοσιακά, ρεμπέτικα, έντεχνα, hip hop, μπαλάντες, ροκ, (ελληνικά και ξένα).

Οι παράλληλες δράσεις διασκεδάζουν και ψυχαγωγούν τους κατασκηνωτές και όσους επισκέπτες έρχονται νωρίτερα το απόγευμα: επιτραπέζια παιχνίδια, περίπατοι στο άλσος, ιππικές επιδείξεις, παιχνίδι θησαυρού κτλ. Η οργανωμένη κατασκήνωση είναι η κορύφωση όλης της ημέρας και των συναυλιών. Δηλώσεις μουσικών και μουσικών σχημάτων, Δηλώσεις κατασκηνωτών: Inbox και ampernalli@gmail.com! (O σύλλογος παρακαλεί πολύ να υπάρξει επικοινωνία από τους μουσικούς και από τους κατασκηνωτές, ώστε να υπάρχει οργάνωση. Ο χώρος της κατασκήνωσης θα είναι προκαθορισμένος -μετά από συστάσεις φορέων- και γι αυτό πρέπει να υπάρξει επικοινωνία).

Διαβάστε ακόμη

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»