Γερμανική Ομοσπονδία Τουρισμού: Καμία ακύρωση κρατήσεων παρά την κρίση στην Ελλάδα

Γερμανική Ομοσπονδία Τουρισμού: Καμία ακύρωση κρατήσεων παρά την κρίση στην Ελλάδα

Γερμανική Ομοσπονδία Τουρισμού: Καμία ακύρωση κρατήσεων παρά την κρίση στην Ελλάδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 245 ΦΟΡΕΣ

Μαζικά συνεχίζουν να επισκέπτονται την Ελλάδα οι Γερμανοί τουρίστες αυτό το καλοκαίρι όπως διαβεβαιώνει η Γερμανική Ομοσπονδία Τουρισμου (DRV), που επισήμανε επιπλέον ότι δεν έχει καταγράψει καμία ακύρωση κρατήσεων παρά την τραπεζική αργία και το μαζικό «όχι» των Ελλήνων στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

«Ακόμα και μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, οι πελάτες των τουριστικών πρακτορείων δεν εγκαταλείπουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια και δεν ακυρώνουν τη διαμονή τους», υπογραμμίζει το DRV σε δελτίο Τύπου, όπου υπογραμμίζεται ότι η Ελλάδα, οι παραλίες της και ο ήλιος της συνεχίζουν να παραμένουν «αυτό το καλοκαίρι ένας από τους πιο αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς των Γερμανών».

Διακόσιοι έως διακόσιοι πενήντα χιλιάδες Γερμανοί βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα για διακοπές, ένας αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες ενόψει της έναρξης της περιόδου των θερινών διακοπών σε πολλά κρατίδια, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Τον περασμένο χρόνο, περίπου 2,5 εκατομμύρια Γερμανοί επισκέφθηκαν την Ελλάδα, αριθμός αυξημένος κατά 8,5% σε σύγκριση με το 2013. Πρόκειται για μία τάση που αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω φέτος, σύμφωνα με προβλέψεις που είχαν ανακοινωθεί.

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου