Με τρεις εκπροσώπους στα Τρίκαλα ο «Μεσόγειος»

Με τρεις εκπροσώπους  στα Τρίκαλα ο «Μεσόγειος»

Με τρεις εκπροσώπους στα Τρίκαλα ο «Μεσόγειος»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 46 ΦΟΡΕΣ

Αποστολή με δύο αθλητές και μια αθλήτρια για τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων»

Συμμετοχή με τρεις εκπροσώπους σ’ έναν σημαντικό αναπτυξιακό αγώνα για την ποδηλασία από το νεοσύστατο σύλλογο «Μεσόγειος».

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων θα γίνει στα Τρίκαλα από 10 έως και 12 Ιουλίου με την παρουσία των καλύτερων, έχοντας ήδη από την περασμένη εβδομάδα ανακοινώσει η ΕΟΠ πως δεν θα διεξαχθούν αγωνίσματα στις νεανίδες λόγω μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού συμμετοχών.

Η ανακοίνωση του «Μεσόγειος» για τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Τρικάλων:
«Αναχωρεί , καλώς εχόντων των πραγμάτων, την Τετάρτη 08/07,η αποστολή Του Π.Σ. Μεσόγειος Ρόδου, για το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου εφήβων-παίδων- κορασίδων, που θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα από τη Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 12 Ιουλίου.

Το σωματείο μας θα συμμετάσχει σε αυτήν την διοργάνωση με τρεις αθλητές στις παραπάνω κατηγορίες, τόσο στην ατομική χρονομέτρηση, όσο και στην αντοχή.
Συγκεκριμένα, στην κατηγορία εφήβων, θα αγωνιστεί ο Γιάννης Παρίσης. Ο Γιάννης μεταγράφηκε στο σωματείο μας φέτος, από το σωματείο του Διαγόρα Ρόδου και είναι υιός του πρόεδρου της ομάδος μας.

Ασχολείται μόλις δύο χρόνια με την ποδηλασία και τη φετινή χρονιά παρουσιάζει ραγδαία εξέλιξη. Στόχος του μια καλή εμφάνιση, μίας και είναι το πρώτο του πανελλήνιο και η συγκομιδή εμπειριών θα τον συντροφεύσει τα επόμενα χρόνια.

Στην κατηγορία παίδων, θα αγωνιστεί ο 16χρονος Παντελής Καρατζόπουλος. Ο Παντελής, μεταγράφηκε από το σωματείο του Π.Ο. Κω την φετινή χρονιά. Αν και ασχολείται πέντε χρόνια με την ποδηλασία, τα διάφορα προβλήματα υγείας και τραυματισμών, δεν του είχαν δώσει μέχρι τώρα την ευκαιρία να δείξει πολλά πράγματα σε πανελλήνια εμβέλεια.

Τη φετινή χρονιά, δείχνει ανοδική πορεία και το πανελλήνιο αυτό, είναι μια ευκαιρία να δει σε ποια κατάσταση βρίσκεται.

Στην κατηγορία κορασίδων, τέλος, θα αγωνιστεί η Κωνσταντίνα Καρατζοπούλου. Η 15χρονη αθλήτρια, μεταγράφηκε την φετινή χρονιά στο σωματείο μας, από τον Π.Ο. Κω. Ασχολείται πέντε χρόνια με την ποδηλασία, και την περυσινή χρονιά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία παγκορασίδων στην πανελλήνια ημέρα νεολαίας! Στόχος της μια θέση στην πρώτη εξάδα, μιας και είναι η πρώτη της χρονιά στη νέα κατηγορία.

Την αποστολή θα συνοδέψει ο προπονητής της ομάδας κος Τάντης Σπύρος.
Το σωματείο μας θα ήθελε γι’ αυτήν την αποστολή, να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την BLUE STAR FERRIES, το WHEELS bike shop, το Spagetti House και τον κο Σίμο Τριομμάτη για την οικονομική και υλική τους συνεισφορά, που χωρίς αυτήν, θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της αποστολής».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους